Imagini unice de la casa lui Adrian Năstase. Fostul premier a arătat cum trăiește acum: Este o vreme de vis, o vreme care îți da speranță

Adrian Năstasea făcut public, pe blogul său, livada cu meri de la Cornu. Fostul premier a precizat că mai sunt câteva aspecte la care trebuie să lucreze, dar chiar și așa, pomii au "prins viață și culoare".

16 mai 2021, 21:30
Imagini unice de la casa lui Adrian Năstase. Fostul premier a arătat cum trăiește acum: Este o vreme de vis, o vreme care îți da speranță

Imagini unice de la casa lui Adrian Năstase. Iată cum arată livada lui Adrian Năstase de la Cornu.

Imagini unice de la casa lui Adrian Năstase. Fostul premier a arătat cum trăiește acum:

„Livada de meri a prins viață, a prins culoare. Albinele au ieșit și probabil că după perioada asta ceva mai rece au invadat, pur și simplu florile merilor din pomi.

Probabil că nu se aude zumzăitul lor, nu se aude această viață care va umple, sper, pomii noștri de fructe.

Mai avem mici lucruri de corectat (…) este o vreme de vis, o vreme care îți da speranță, pentru că de fiecare dată reușim să revenim, după o iarnă care devine din ce în ce mai lungă și mai rea, o iarnă și a oamenilor „, spune fostul premier în imaginile postate pe blogul său.


Adrian Năstase a decis să lase Capitala în urmă şi să se mută la moşia de la Cornu Prahova. Fostul premier este de departe unul dintre cei mai rafinaţi politicieni din România, iar vila somptuasă de la munte arată într-un mare fel. Social-democratul a integrat elemente surpriză în amenajarea locuinţei.

Fostul premier PSD împreună cu familia sa se bucură la Cornu de 1,7 hectare. Aici se îmbină structuri chinezeşti cu flor rare pe care fostul premier le-a adus special de peste hotare. Năstase are în curtea sa pomi fructiferi şi coniferi care oferă vara o bucată de oază şi răcoare.

„Copiii vin mai rar pentru că sunt foarte ocupaţi. Vin în weekenduri. De sărbători vin mereu aici. În curtea lui Năstase se găseşte un solar bine pus la punct, unde se găsesc căpşuni şi răsaduri de legume. Ei pregătesc din propria cultură cămara pentru iarnă.

Citește și: Adrian Năstase intervine în scandalul ursului ucis: Prin isteria declanșata de unele ONG-uri ecologiste vor apărea presiuni legislative interne ce vor determina efecte în lanț!


loading...
Partenerii noștri