Imagini unice surprinse pe străzile din Cluj. O tânără a fost filmată fugind goală pușcă, în plină zi!

În plină criză sanitară, în Cluj lumea pare să aibă alte probleme. O tânără a fost surprinsă fugind pe străzi de mama focului goală pușcă, în plină zi.

20 oct. 2021, 14:41
Imagini unice surprinse pe străzile din Cluj. O tânără a fost filmată fugind goală pușcă, în plină zi!

O tânără a fost filmată fugind goală pușcă, în plină zi!. Incidentul a avut loc marţi, 19 octombrie, şi a fost filmat de un clujean. Oamenii nu au părut prea interesaţi şi niciunul nu a încercat să o oprească şi să-i dea o haină, deşi afară temperaturile sunt scăzute în această perioadă, notează Ştiri de Cluj.

Imagini unice surprinse pe străzile din Cluj. O tânără a fost filmată fugind goală pușcă, în plină zi!

Incidentul a avut loc marţi, 19 octombrie, şi a fost filmat de un trecător. Oamenii nu au părut prea afectați de ceea ce au văzut şi niciunul nu a încercat să o oprească şi să-i dea o haină, deşi afară temperaturile sunt scăzute în această perioadă.

Nu este foarte clar din ce motive a ieşit astfel pe stradă. Deşi unii martori au susţinut că ar fi putut fi drogată sau că ar fi făcut un pariu pe care l-a pierdut, reprezentanţii Poliţiei Cluj au o cu totul altă variantă. Astfel, tânăra care a fost identificată ar reprezenta un caz medical, un motiv în plus pentru ca identitatea ei să nu fie făcută publică.

De altfel, se pare că în Cluj nu sunt străine aceste ieșiri. Astfel, o femeie care umbla dezbrăcată prin Cluj-Napoca, anul trecut, a încercat să ia un copil din brațele mamei sale. O clujeancă a împărtășit o experiență traumatizantă pe un grup de Facebook destinat mamelor din Cluj-Napoca. În timp ce aceasta aștepta un taxi, în cartierul Mănăștur, dintr-un alt taxi a ieșit o femeie dezbrăcată și s-a îndreptat spre ea și fetița sa.

Aveți mare grijă când ieșiți pe afară cu copiii. Să vă spun ce am pățit eu pe la ora 18:30 când am sunat la taxi ca să ma duc până la mall împreună cu fiica mea de 1 an și 6 luni. În timp ce așteptam taxiul afară, lângă bloc, coboară o femeie dezbrăcată dintr-un alt taxi și se îndreaptă spre mine și zice hai Sofia la mama. Voia să îmi ia fetița din brațe. Eu din instinct și frică mi-am strâns fata în brate și alergam printre mașini. M-am dus la domnul de la taxi să mă ajute și omul m-a băgat repede în taxi și a blocat ușile de la mașină. I-am zis la șofer să pornească ca să mă duc din acel loc și am dat nas în nas cu o mașină de poliție. Polițiștii m-au întreabat ce vreau și le-am povestit. I-au zis șoferului să își continue drumul și polițistul s-a întors să o caute, dar nu m-a întrebat dacă mă simt bine eu și fata. Nu credeam că o sa ajung să cer ajutorul poliției și sa nu ne ajute. Am sunat la 112 să le spun ce s-a întâmplat și au zis că trimit o ambulanță și un echipaj de poliție, dar nici la ora asta nu a venit nimeni la noi. Eu acum sunt speriata și panicată.”, se arăta în postare.

Citește și: Bărbat dat jos din avion la Cluj pentru că nu a vrut să poarte mască. Motivul pentru care pasagerii au aplaudat