Imagini XXX cu Beyonce de România: ARE sau NU aptitudini de FOTOMODEL?

Beyonce de România nu renunţă la aş vedea încă un vis îndeplinit, şi anume acela de a deveni fotomodel. Dacă imediat după cele şapte intervenţii chirurgicale, Beyonce de România a realizat o şedinţă foto incendiară, acum, la câteva luni de la transformarea sa, Beyonce de România a decis că este cazul să mai facă o şedinţă foto, în care să-şi arate fără jenă toate atuurile.

RomaniaTV.net
25 mart. 2015, 14:17

Văzând că rezultatul intervenţiilor chirurgicale pe care le-a suferit de curând este unul satisfăcător, Mădălina Dumitru s-a hotărât să renunţe la timiditate şi să realizeze o şedinţă foto incendiară, unde avea să-şi arate toate atuurile.

Acestea sunt forografiile cu care Beyonce de România şi-a înnebunit fanii de pe Facebook

Dacă la începutul şedinţei foto, Beyonce de România a fost puţin mai inhibată şi a făcut câteva fotografii îmbrăcată cu o rochiţă sexy, mai târziu, fosta iubită a lui Nicolae Guţă a renunţat la haine şi îmbrăcată provocator s-a jucat cu aparatul foto.

Întrebată de cei de la SpyNews, care a fost motivul pentru care a decis să mai facă încă o nouă şedinţă foto, Beyonce de România a declarat că: „Era cazul să fac o ședință foto în care să îmi arăt formele pe care le am după operații. Acum sunt în formă maximă, simt că arăt foarte bine și am dorit să mă expun așa.”

Citeşte şi  Beyonce de România l-a înlocuit pe Nicolae Guţă. Manelistul o să crape de gelozie când va vedea cu cine