Imagini ZGUDUITOARE! Rucsandra Hurezeanu, soţia ambasadorului Emil Hurezeanu, este amanta milionarului Radu Merica! Primele imagini cu ei doi petrecând noaptea împreună în apartamentul lui! Cum a sedus-o „regele gunoaielor” pe „contesa cosmeticelor” cu avionul privat şi weekenduri la ski?!

Rucsandra Hurezeanu, soţia ambasadorului României în Austria (fost ambasador al României în Germania), Emil Hurezeanu, are o relaţie amoroaso-pasională de mai bine de doi ani cu milionarul "din gunoaie” Radu Merica. Distinsa doamnă, la cei 49 de ani ai săi, a căzut în patimile dragostei nebune alături de aventurosul ei partener care i-a sucit minţile cu avioanele sale private şi weekenduri romantice. Radu Merica (53 de ani) este şi el căsătorit şi are, la rândul său, doi copii, aceste "detalii” fiind doar circumstanţe agravante pentru delictul moral despre care veţi afla mai multe în articolul de mai jos.

14 ian. 2022, 14:56

UPDATE. Rucsandra Hurezeanu a intrat în contact cu jurnaliștii România Tv după publicarea acestui material și a făcut următoarele precizări:„Să știți că nu mai sunt soția lui Emil Hurezeanu de patru ani, din februarie 2018. Apreciez plaforma dumneavoastră de știri și sunt sigură că e o greșeală. Vă rog să rectificați”

, a declarat Rucsandra Hurezeanu pentru RomaniaTv.net.

Menționăm că divorțul dintre doamna Rucsandra Hurezeanu și Emil Hurezeanu nu a fost făcut public până la această dată. Jurnaliștii RomaniaTV.net nu aveau cum să intre în posesia acestei informatii, așadar textul original ar articolului îl puteți citi mai jos:

Doamna Rucsandra Hurezeanu, mama a doi copii şi femeie căsătorită, patroana Ivatherm şi milionară în euro, îşi retrăieşte tinereţea la vârsta a doua, cu nopţi nebune de dragoste alături de preşedintele RER Ecologic Grup. Se afişează împreună, iau masa în oraş la restaurante scumpe şi îşi petrec nopţile ca amanţii în apartamentul lui dintr-o zonă de lux a Bucureştiului.

După o investigaţie jurnalistică întinsă pe mai multe luni de zile şi pornită doar de la o bârfă şi câteva poze primite pe e-mailul pe care îl ştie o ţară întreagă: [email protected], astăzi RomaniaTV.net este în măsură să dea publicităţii o serie de informaţii şi imagini în exclusivitate care cu siguranţă vor zgudui opinia publică, dar mai ales două familii despre care cel puţin jumătate din membrii lor credeau că sunt fericite şi „de succes”.

În imaginile şi detaliile de mai jos veţi descoperi cum una dintre femeile de afaceri din România şi ditamai soţia de ambasador celebru a ales să devină amanta unui patron de firmă de gunoaie care s-a deghizat în măturator de străzi într-o emisiune la Pro TV.

foto: Racu Merica, îmbrăcat în angajat la salubritate
sursă captură video Pro tv

Înainte de a devoala povestea lor de dragoste, am vrea să ne ierte distinsul domn Hurezeanu pentru detaliile “usturătoare” şi imaginile “zguduitoare” cu soţia dânsului, care îl pot afecta emoţional. Acum că am pus acest disclaimer de dramă în text, pentru toţi ceilalţi cititori să dăm drumul cancanurilor.

Radu Merica şi Rucsandra Hurezeanu, amândoi la bordul aceluiaşi avion

Rucsandra Hurezeanu este căsătorită cu Emil Hurezeanu de mai bine de 20 de ani şi trăieste singură în România de aproape şapte ani, timp în care soţul ei a fost mai mult plecat de acasă, fiind ambasador în Germania încă din 2015.

Închisă practic într-o colivie de aur, dar cu suflet tânăr şi dornică de aventuri, Rucsandra l-a cunoscut pe omul de afaceri Radu Merica, stabilit in Germania, chiar în timpul unei vizite pe care i-o făcea soţului ei. Nu ştim detalii, dar de dragul poveştii lor de dragoste vom presupune că „neamţul” Radu Merica i-a fost prezentat Rucsandrei chiar de soţul său, Emil Hurezeanu, în cadrul unei întâlniri profesionale.

Fast forward până în prezent (luna mai 2021), când relaţia celor doi amanţi a reuşit să fie documentată cu poze de către un telespectator fidel al România TV. Indrăgostiţii au fost fotografiaţi luând masa împreună în complexul exclusivist al lui Ion Ţiriac, Stejarii Country Club, într-o zi călduroasă de mai, anul trecut.

Aici am fi putut să detaliem cam într-o mie de cuvinte ceea ce s-a întâmplat la acel prânz, dar cum o poză face mai mult decât 1.000 de cuvinte, puteţi vedea mai jos cum îl priveşte galeş Rucsandra Hurezeanu pe Radu Merica. Martorul ocular care a realizat fotografiile ne-a dat de înţeles că între cei doi ar fi avut loc şi câteva atingeri vinovate pe sub masă.

Rucsandra Hurezeanu îl soarbe din priviri pe Radu Merica
Rucsandra Hurezeanu îl soarbe din priviri pe Radu Merica

Filmul de dragoste cu “regele gunoaielor” şi “contesa cosmeticelor” continuă chiar a doua zi, vineri, când lucrurile iau o turnură mult mai interesantă. Radu Merica o invită pe Rucsandra Hurezeanu la început de weekend la el acasă, la puţin Netflix & chill, că doar nu ne putem gândi la altceva, fiind amândoi căsătoriţi. Probabil s-au uitat împreună la „Indecent Proposal”, un film artistic clasic cu Demi Moore şi Robert Redfort, cine nu-l ştie să mai lase „Casa de Papel” şi să pună mâna să deschidă un film ca lumea. Revenind.

Iubirea lor este atât de adolescentină, încât Radu Merica, om în toată firea la 53 de ani, dă repede fuga la Mega (da, da, şi milionarii tot acolo se duc când au frigiderul gol şi aşteaptă „musafiri”) şi îşi încarcă sacoşa cu vreo câteva sticle de vin şi alte câteva „delicatase”, că doar nu era să o aştepte pe Rucsandra cu sărăţele şi alune.

Milionarul Merica nici nu ajunge bine acasă, îşi dă sacoul jos, se face comod şi deja coboară în faţa blocului, unde o ajută pe iubita lui să parcheze, pentru că, na, ştiţi cum sunt femeile la volan.

După care cei doi urcă împreună în jurul orei 19:30 în apartamentul lui. Ştim că ăsta ar fi fost momentul culminant al acestui articol în care detaliam ce s-a întâmplat acolo, aveam imagini cu ei doi sărutându-se pe balcon, ea ieşind dimineaţa la cafea în cămaşa lui, dar nu, n-avem nimic din toate astea, aşa că vă lăsăm doar să vă imaginaţi.

Radu Merica o aşteaptă în sacou, în faţa blocului său, pe Rucsandra Hurezeanu
Radu Merica iese în cămaşă în parcarea pentru a o însoţi pe Rucsandra

Ce ar fi putut să facă o femeie de 49 de ani, căsătorită şi cu doi copii o noapte întreagă în apartamentul unui bărbat care face naveta Germania – Bucureşti şi îşi vede propria soţie extrem de rar. Cert este că soţia domnului Hurezeanu a plecat spre apartamentul ei abia a doua zi, dis de dimineaţă, neavând deloc cearcăne, pentru că, nu-i aşa, cremele dânsei de la Ivatherm pot acoperi lejer urmele unei nopţi nebune chiar şi de pe faţa unei femei aventuriere.

Nu se mai ascund deloc! Au zburat de mai multe ori cu avionul lui privat şi au făcut Paştele împreună

Dintr-un salariu de nici 5.000 de euro pe lună, domnul Emil Hurezeanu nu o poate răsfăţa pe soţia sa, aşa cum îi place ei să trăiască. Rucsandra Hurezeanu are Instagramul plin de story-uri din Saint Tropez, Monaco sau alte destinaţii de lux din toată Europa.

Ba chiar mai mult, şi-a pus câteva poze din avionul iubitului ei, avion pe care el îl pilotează şi ştie toată lumea că-i aparţine.

Radu Merica
foto: captură Digi24

Numai că dacă domnul Hurezeanu nu are Instagram şi nici Facebook, domnia sa nu are de unde să ştie cine o ridică pe soţia sa, Rucsandra, la cer. Rucsandra şi Radu au petrecut numeroase (şi când spunem numeroase înseamnă că mai mult de cinci) weekenduri împreună în staţiuni de schi sau în alte locaţii, departe de lumea care i-ar putea recunoaşte.

Am aflat din surse sigure că cei doi au petrecut împreună Paştele de anul trecut, iar una dintre cele mai plăcute escapade a lor cu avionul a fost la Tirana, precum şi la Skopje, capitala Macedoniei de Nord. Ca un detaliu despre cât de serioasă e relaţia celor doi, în prezent Rucsandra Hurezeanu are pe Instagramul personal mai multe poze cu avionul amantului decât are cu soţul sau familia ei.

Cine e Radu Merica

Afacerist controversat, Radu Merica este cunoscut pentru pasiunea sa pentru avioanele pe care le deţine şi pilotează, precum şi pentru cea pentru maşini rare, de sute de mii de euro. Deţine o aeronavă de mici dimensiuni, model Cirrus SR 20, numit şi „Mercedesul avioanelor mici“. El spune că pasiunea lui pentru zbor a început în urmă cu 21 de ani, pe un aerodrom din Germania – iar de atunci şi-a obţinut nu doar licenţa de pilot în Europa, ci şi în SUA şi Africa, conform Businessmagazin.ro.

Radu Merica este director general al companiei RER Ecologic Group SRL, începând cu luna mai a anului 2010. Grupul de firme RER are contracte de salubritate în Oradea, Buzău, Timișoara, Brăila și Galați. Compania – mamă din Germania a venit în România în 1996.

A părăsit România în 1992 și a absolvit Universitatea Tehnică din Munchen. Deține diploma de doctor în Fizică, Chimie și Științe Naturale. Începând cu 1997, când a fost șef de schimb la o uzină a firmei Daimler Benz în Germania.

S-a întors în România în 2001 și a ocupat funcții de conducere la Aeroportului Otopeni și în cadrul Țiriac Holding. De altfel, în Merica devenea primul român care prelua conducerea executivă a afacerilor celui mai bogat român de atunci – Ion Ţiriac.

Cât timp a lucrat la Țiriac Holding, au fost semnate parteneriate pentru proiecte rezidenţiale, cel mai cunoscut fiind La Stejari, unde s-a întâlnit acum cu Rucsandra Hurezeanu.

Citeşte şi: Ion Țiriac, lovitură de proporţii pe piaţa financiară. A vândut o mare companie din România

Cine e Rucsandra Hurezeanu

Rucsandra Hurezeanu este soţia ambasadorului Emil Hurezeanu, după ce s-au căsătorit în anul 2002. Ea a devenit cunoscută, după ce a lansat pe piaţă din România gama de produse cosmetice Ivatherm. A pornit afacerea în 2005, după ce a concesionat un izvor termosalin de la Herculane.

Ivatherm este între primele 4 branduri pe piața locală de produse cosmetice de farmacie și are o prezență internațională în 13 țări. Brandul Ivatherm a împlinit 16 ani de existenţă, cu aproximativ 1.000.000 de produse vândute anual.

Conform declaraţiei de avere depusă de Emil Hurezeanu în 2021, Rucsandra Hurezeanu, director general Ivatherm, a raportat, un venit anual de 300.000 de lei (aproape 61.000 de euro).

De atlfel, primul an de pandemie a fost unul profitabil pentru afacerea Rucsandrei Hurezeanu. A raportat un profit de peste două milioane de lei, în creştere cu 477% faţă de anul precedent.

În 2018, presa economica a dezvăluit ca Rucsandra Hurezeanu ar avea o avere de 5-6 milioane de euro.

Rucsandra Hurezeanu provine dintr-o familie de medici si farmacisti. Mama ei a fost una dintre primele antreprenoare din România de la începutul anilor ’90 în industria farmaceutică și de retail.

Citeşte şi: Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe. Ce piesă celebră au interpretat VIDEO