IMAGINILE care au BULVERSAT lumea. Un „ORAŞ PLUTITOR” şi-a făcut apariţia pe cerul Chinei VIDEO

Imagini bulversante au fost surprinse în China. Un oraş plutitor şi-a făcut apariţia la orizont, iar această privelişte demnă de un film SF a pus pe jar o lume întreagă. Teorii ale conspiraţiei nu au întârziat să apară, de la universuri paralele la un mesaj de la extratereştri, nicio variantă nu a scăpat neabordată de internauţi. Oamenii de ştiinţă, însă, susţin că ar fi vorba de o iluzie optică.

23 oct. 2015, 13:49
IMAGINILE care au BULVERSAT lumea. Un „ORAŞ PLUTITOR” şi-a făcut apariţia pe cerul Chinei VIDEO

În urmă cu câteva zile, chinezii au rămas cu gura căscată şi cu ochii pe cer. Nu le venea să creadă că deasupra lor pluteşte un alt oraş, unul format exclusiv din zgârie nori. Curând, Internetul a fost împânzit de imagini, dar şi de felurite teorii prin care internauţii au încercat să explice misterioasa apariţie.

VEZI şi FENOMEN SPECTACULOS pe CER. Mai multe inele s-au format în jurul Soarelui FOTO

Cea mai năstruşnică dintre ele pune fenomenul straniu pe seama celor de la NASA, care ar avea un proiect numit „Grinda Albastră”. Oamenii de ştiinţă americani ar fi proiectat cu ajutorul sateliţilor holograme pe cerul Chinei, pentru a testa reacţia oamenilor. Mai mult, adepţii teoriilor conspiraţiei sunt convinşi că NASA va simula într-o zi a doua venire a lui Hristos prin intermediul hologramelor.

În timp ce unii văd NASA „responsabilă” de fenomen, alţii vorbesc de universuri paralele sau chiar mesaje de la extratereştrii. Cert e că şi meteorologii au o variantă, de altfel şi cea mai plauzibilă. Aceştia susţin că fenomenul din China este un tip de miraj Fata Morgana. Mai exact, se produce atunci când lumina trece prin straturi de aer de temperaturi şi densităţi diferite, abătându-se de la direcţia iniţială. Tocmai asta creează impresia că zgârie norii din imagini nu stau pe pământ.

Citeşte şi Alertă de la NASA. Un asteroid va trece periculos de aproape de Terra