Imaginile din Italia în care ar apărea Luiza. Mama Luzei: Nu aş putea să nu îmi recunosc copilul VIDEO

Mama Luizei a privit înmărmurită imaginile din Italia, în care se pare că apare Luiza. Ea este sfșiată de îndoieli. În schimb, bunicul Luizei este sigur că în imagini apare fata.

RomaniaTV.net
09 nov. 2019, 10:13
Imaginile din Italia în care ar apărea Luiza. Mama Luzei: Nu aş putea să nu îmi recunosc copilul VIDEO

„Bunicul e sigur ca e Luiza. Eu v-am spus parerea mea. Bunicul e sigur. Nici nu as avea cum sa nu o recunosc. Nu as putea sa nu imi recunosc copilul. Sunt si nu sunt asemanari”, a declarat mama Luizei la România TV.

„Nu stiu, sunt prinsa intre ciocan si nicovala”, a mai completat ea.

„Categoric ca s-a schimbat. Trebuie sa facem ceva. Pentru noi ,orice pista.. chiar daca DIICOT merge pe o singura pista, ca fetele sunt moarte. Eu sustin ca aceste fete sunt traficate”, a mai spus mama Luizei.

Citește și: Alexandru Cumpănaşu aruncă în aer cazul Caracal: „Alexandra este vie, este alături de Luiza”

Monica Melencu, mama Luizei, fata dispărută de la Caracal în urmă cu şapte luni, a declarat vineri seară la România TV că fiica sa a fost văzută în viaţă în Italia.

Luiza Melencu s-ar afla în zona oraşului Genova, din nord-vestul Italiei, unde se prostituează. Mama fetei a spus la România TV că Luiza are acum părul vopsit în negru şi are un mic defect la nas, dar în rest semnalmentele corespund sută la sută.

Citește și: Luiza Melencu ar fi fost găsită în viaţă. Mama şi bunicul fetei sunt şocaţi, declaraţii în exclusivitate VIDEO