Imaginile groazei! El este autorul atacului de la Universitatea din Praga, în urma căruia peste 10 persoane au murit – FOTO

Apar noi imagini cutremurătoare după atacul armat de la Universitatea din Praga. Peste 10 persoane și-au pierdut viața până în acest moment.

21 dec. 2023, 21:05
Imaginile groazei! El este autorul atacului de la Universitatea din Praga, în urma căruia peste 10 persoane au murit – FOTO

Criminalul din Praga a fost surprins cu o armă de asalt în timp ce trăgea în civili de la balconul unei clădiri. În imaginile apărute pe internet se observă cum zeci de persoane aleargă disperate pentru a nu fi împușcate.

Citește și Atac armat la Universitatea din Praga. Peste 15 oameni au fost uciși, iar aproximativ 30 sunt răniți

Atacatorul a avut o armă de calibru mare, cu lunetă. Poliția cehă a anunțat că bărbatul înarmat a fost „eliminat”.

Autorul atacului, ucis de poliţiştii din Praga, era un student la Facultatea de Arte a Universităţii Caroline. Mai mult decât atât, acesta avea 24 de ani și era originar dintr-un sat situat la 21 de kilometri de Praga.

Citește și Șansa unică la viață primită de un cuplu înainte de Crăciun. Cei doi au supraviețuit după ce avioanele cu care zburau separat s-au prăbușit în aceeași zi

Peste 15 oameni și-au pierdut viața în urma atacului de la Universitatea din Praga, au anunțat autoritățile.

„Focuri de armă la Facultatea de Arte: Unsprezece morți, inclusiv atacatorul, nouă răniți grav, cinci-șase persoane cu răni mai puțin grave, zece răniți ușor. Cifrele sunt în continuare sub rezerva unor modificări”, au transmis salvatorii din Praga.

„Un număr mare de echipaje s-a deplasat imediat la fața locului – doi medici, un inspector, o autospecială Fenix, cinci echipaje de agenți de securitate. Un număr mare de persoane rănite este probabil să se afle la fața locului. Nu avem încă informații despre tipul și numărul răniților”, au precizat salvatorii.