Imaginile momentului cu fiica Elenei Udrea! Eva Maria a fost surprinsă tristă, la mare. ”Mi s-a rupt sufletul”| VIDEO

Absența Elenei Udrea lasă urme adânci în sufletul fetiței sale în vârstă de doar 5 ani. Eva Maria a fost surprinsă zilele trecute, la mare, împreună cu tatăl ei, însă fetița nu părea prea bucuroasă de locul în care se află.

16 aug. 2023, 01:40
Imaginile momentului cu fiica Elenei Udrea! Eva Maria a fost surprinsă tristă, la mare. ”Mi s-a rupt sufletul”| VIDEO
Imaginile momentului cu fiica Elenei Udrea!

Imaginile momentului cu fiica Elenei Udrea! În timp ce alți copii se jucau și chicoteau, fiica Elenei Udrea stătea tristă la masa unei terase din Mamaia și se uita cu jind la micuții de vârsta ei care păreau că se bucură din plin de vacanța la mare.

Citește și Lovitură grea pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu! DNA le-a deschis dosarul

Imaginile momentului cu fiica Elenei Udrea!

În tot acest timp tatăl său, Adrian Alexandrov, încerca din răsputeri să îi aline tristețea micuței care pare că simte din plin lipsa mamei sale.

Imaginile emoționante cu fiica Elenei Udrea au fost surprinse de jurnalista Floriana Jucan care a relatat întregul moment pe pagina sa de Facebook.

”Ieri, pe o terasă din Mamaia, Eva Maria, fetița Elenei Udrea, m-a ucis cu tristețea ei. Stătea cuminte și tăcută, privind copiii din piscină, în timp ce tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe.

Mi-a rupt sufletul… PS. Postez aceste imagini cu acordul domnului Adrian Alexandrov. PS2. Am oprit comentariile să nu ne desfigurăm de la atâta ură!,” a scris jurnalista Floriana Jucan, pe Facebook.

În timp ce micuța Eva Maria stă tristă la mare și nu pare să se bucure de vacanța de vară mama sa este încarcerată din 16 iunie 2022 în Penitenciarul Târgșor, unde execută o pedeapsă de șase ani. Aceasta a fost condamnată definitiv în dosarul „Gala Bute”, în care a fost acuzată de luare de mită și de abuz în serviciu.

Imaginile cu fiica fostului ministru al Turismului la mare au atras un val de reacții din partea internauților care s-au împărțit în două tabere. În prima se află cei care o compătimesc pe Eva Maria, iar în cea de a doua se află cei care au scris că și copiii lor sunt triști, atunci când părinții pleacă la muncă în străinătate pentru a le asigura un trai cât de cât decent.

”Nu mi se pare tristă, ar trebui ca maică-sa să de a înapoi banii care i-a furat, stau și mă gândesc câți copii sunt nefericiți pentru că stau în sărăcie, nu au acces la școală și toate din cauza unora ca Udrea …’/ ‘Fetița este victimă a greșelilor mamei sale! Ce greu îi va fi când va merge la școală!’/ ‘Trist într-adevăr, dar nu este singura care crește departe de un părinte!’/ ‘Orice alegere duce la consecințe. Nu este normal ca cei mici să plătească pentru astea. Dar înainte de a face ceva, sa ne gândim că exista o lege dreaptă, care echilibrează si compensează’/ ‘Înainte să ne gândim noi la fetița ei, trebuia să se gândească ea’/ ‘Un copil cred ca nu trebuie sa plătească pentru greșelile părinților, în niciun fel”, sunt o parte dintre reacțiile internauților.

Citește și Anunţ de ultimă oră despre Elena Udrea. Iubitul ei a dat vestea după ultima convorbire cu fostul ministru