Imaginile morţii! Cadavre îngrămădite şi depozitate unele peste altele într-o încăpere a spitalului din Detroit

Un cadru medical angajat al spitalului din Detroit a trimis postului CNN imagini terifiante înfăţişând cadavre depozitate unele peste altele într-o încăpere de mici dimensiuni a spitalului.

RomaniaTV.net
14 apr. 2020, 08:40

Mai mulţi angajaţi ai spitalului au confirmat pentru CNN că imaginile sunt cât se poate de veridice. Aceştia au adăugat că trupurile nu au fost depozitate doar la morgă, ci şi într-o cameră care, de regulă, este folosită pentru studierea obieceiurilor de somn ale pacienţilor.

În poza realizată în această încăpere, foarte asemănătoare unei camere de hotel, se observă un cadavru aşezat în poziţie şezândă, pe un scaun lângă pat, şi încă două aşezate în patul matrimonial: „Tot ce ştiu este că nu mai avem paturi disponibile pentru pacienţi, aşa că nu ne putem permite să le ocupăm cu cadavre pe cele pe care le mai avem„, a declarat un cadru medical pentru CNN.

Aproape 800 de cadavre din Ecuador, scoase din locuinţele proprii de forţele speciale. Serviciile mortuare sunt depăşite de situaţie

Cadavrele sunt depozitate în saci albi. În imagini, se văd şi câţiva saci albaştri care conţin obiecte personale ale celor decedaţi. 

Între timp, spitalul a comandat câteva unităţi frigorifice portabile în care să fie depozitate trupurile neînsufleţite. Purtătorul de cuvânt al spitalului a dat asigurări că pacienţii care mor sunt trataţi cu respect şi demnitate.