Imaginile video care au emoționat toată ţara. Ce a găsit un copil sub bradul de Crăciun VIDEO

Imagini emoționante de Crăciun după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială de la Qatar. Mesajul transmis de echipa campioană.

25 dec. 2022, 19:34
Imaginile video care au emoționat toată ţara. Ce a găsit un copil sub bradul de Crăciun VIDEO
Cum petrec argentinienii de Crăciun după câștigarea Cupei Mondiale

Argentinienii au primit cel mai frumos cadou de Crăciun anul acesta, Argentina fiind noua campioană a lumii după ce a trecut de Franța în finala Cupei Mondiale din Qatar. Succesul lor a emoționat întreg Mapamondul, dar mai ales țara lui Messi și a lui Maradona.

Pe pagina oficială de Twitter a selecționatei Argentinei a fost postat un videoclip emoționat, cu ocazia zilei de Crăciun.

Citește și: Klaus Iohannis a mers de Crăciun la biserică, împreună cu soţia sa. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

„Mulțumim, Papa Lionel! Cel mai de preț cadou este deja acasă. Felicitări tuturor argentinienilor”, a fost descrierea videoclipului în care un copilaș descoperă sub bradul de Crăciun trofeul Cupei Mondiale.

Citește și: Dan Negru, o nouă postare virală pe Internet. „Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moş Crăciun”

Argentina a devenit pentru a treia oară campioana mondială, după ce a învins-o pe Franța în finala turneului final la loviturile de departajare. Evenimentul a avut loc pe stadionul Lusail Stadium, iar trofeul a fost înmânat de preşedintele FIFA, Gianni Infantino, și de emirul Qatarului, şeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, dar şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. După ce Messi a ridicat trofeul, toţi cei prezenţi pe stadion au asistat la un foc de artificii de-a dreptul spectaculos.