ÎMPĂCAREA ANULUI în ROMÂNIA. E vorba de Andreea Mantea şi Ştefan Stan

Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac. Dupa ce furtuna a trecut, artistul si-ar mai fi incercat norocul, insa, din pacate, s-a ales cu ... ghinion. Prezentatoarea TV i-a dat cu flit.

RomaniaTV.net
10 ian. 2016, 08:56
ÎMPĂCAREA ANULUI în ROMÂNIA. E vorba de Andreea Mantea şi Ştefan Stan

Andreea Mantea si cantaretul s-au iubit cu patos, insa dupa ce Stefan Stan a calcat stramb, cei doi si-au luat adio de la relatie. Categorica din fire, Mantea nu a putut sa treaca peste amantlac, desi isi faceau planuri de nunta, iar fostul primar al sectorului 5, Piedone, urma sa le fie nas.

La un an dupa ce s-au despartit, Stefan Stan a mai incercat sa o seduca pe Andreea Mantea, insa acest lucru a fost tinut bine ascuns, pentru ca artistul a fost refuzat din start. De atunci, abia lunile trecute cei doi s-au mai vazut in public, ba chiar au facut pe bunii prieteni.

„Andreea si Stefan sustin ca sunt buni prieteni, insa adevarul este altul. El inca se simte prost pentru ca a inselat-o pe Andreea si crede a pierdut o femeie importanta, o femeie cu care putea sa-si faca viitorul, care sa-l sustina.”, au declarat apropiatii, pentru CANCAN.ro.