Împăcarea anului în showbiz-ul românesc! George Burcea și Viviana Sposub au îngropat securea războiului

Showbiz-ul românesc ar putea să se bucure de o împăcare de zile mari. George Burcea și Vivian Sposub se pare că au îngropat securea războiului și sunt gata să își mai dea o șansă.

01 sept. 2023, 22:55
Împăcarea anului în showbiz-ul românesc! George Burcea și Viviana Sposub au îngropat securea războiului
Împăcarea anului în showbiz-ul românesc! George Burcea și Viviana Sposub au îngropat securea războiului

După o relație care a durat trei ani, Viviana Sposub și George Burcea au hotărât să se separe, iar vedeta a făcut anunțul oficial. Cu aproape o lună și jumătate de la momentul în care au recunoscut că nu mai sunt împreună, cei doi par să fi depășit problemele din trecut și dau impresia au decis să se împace.

Citește și: Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea: „Durerea s-a agravat. Am crezut că o să treacă de la sine”

Recent, paparazzii de la Cancan.ro i-au surprins pe cei doi împreună și pare că sentimentele lor sunt la fel de intense. Conform surselor, Viviana Sposub a fost văzută alături de actor, chiar dacă în perioada recentă au circulat zvonuri că vedeta ar avea o nouă relație, faptul acesta devenind evident după ce a fost văzută cu alt bărbat.

Se pare că George Burcea a reușit să treacă peste această perioadă, cel puțin dacă ne uităm la imaginile în care au fost surprinși. Viviana Sposub și George Burcea au fost văzuți în București, iar actorul purta în mână un buchet de flori, semn evident al reconcilierii lor.

Se pare că nimic nu a reprezentat o piedică în calea relației lor, nici măcar dificultățile pe care le-au traversat în timpul șederii lor în Statele Unite. De fapt, a fost Viviana Sposub cea care a făcut anunțul oficial al separării lor, în timp ce George Burcea a preferat să păstreze detalii puține despre această perioadă dificilă. Cei doi au trăit o relație de trei ani, iar actorul a menționat că îi este profund recunoscător partenerei sale pentru sprijinul necondiționat pe care i l-a acordat.

„Am un om foarte bun și drag lângă mine pe care îl iubesc și care mă iubește, sunt sănătos și am foarte multe planuri de viitor. Eu consider că acum George Burcea este mult mai fericit pentru că face exact ceea ce a visat și a iubit de foarte mult timp și sincer, nu contează cum eram acum 4,5,10, 15 ani, contează că indiferent de timpuri, indiferent de greutăți, nu am renunțat absolut niciodată”, spunea George Burcea, în trecut, la Antena Stars.

Citește și: George Burcea a rupt orice legătură cu tatăl lui. Bărbatul riscă să-și piardă ambele picioare: „Nu vreau să mă cert și mai tare”