Împăcarea momentului în showbizul românesc. Mihai și Iulia Albu au căzut la pace, la 10 ani de la divorț: „Am avut o întâlnire foarte civilizată”

Mihai și Iulia Albu au făcut pace la zece ani de la divorț. Cei doi foști soți, însoțiți de partenerii lor, s-au reunit la înmormântarea mamei designerului de pantofi.

25 aug. 2023, 23:21
Împăcarea momentului în showbizul românesc. Mihai și Iulia Albu au căzut la pace, la 10 ani de la divorț: „Am avut o întâlnire foarte civilizată”
Mihai și Iulia Albu au îngropat securea războiului

Mihai și Iulia Albu au divorțat în urmă cu zece ani, în fața notarului. De-a lungul timpului, cei doi s-au atacat cu fiecare ocazie și și-au aruncat cuvinte grele. Chiar dacă s-au aflat la cuțite, acum au decis să îngroape securea războiului.

Însoțiți de actualii parteneri, s-au întâlnit la înmormântarea mamei celebrului designer de pantofi. reuniți în fața necazului, foștii parteneri au depănat amintiri despre cea care a fost soacra criticului de modă, dar și bunica fiicei ei cu Mihai Albu.

Citește și: Mihai Albu este în doliu! Mama sa, în vârstă 95 de ani, s-a stins din viață: „Drum lin spre ceruri”

„Nu-mi plac înmormântările și le evit de fiecare dată. Dar nu aveam cum să nu mă duc, mami Miși a făcut parte din viața mea, a fost bunica fiicei mele. Eu am fost cu Mike (n.r. iubitul său, Mihai Alexandru). Și fata a vrut să meargă. Am avut o întâlnire foarte civilizată toți patru”, a declarat Iulia Albu, pentru cancan.ro.

După înmormântare, Mikaela, fiica celor doi, în vârstă de 14 ani, a vrut să îi fie alături tatălui ei.

„Mika a vrut să mai stea cu tatăl ei. După înmormântare, ea a rămas cu el”, a mai spus criticul de modă.

Recent, fiica celor dois-a întors dintr-o tabără la munte, de care a fost foarte încântată.

„I-a plăcut foarte mult la Predeal. Am fost și eu să o vizitez, pentru că am avut drum prin zonă”, a completat Iulia.

Citește și: Iulia Albu este în doliu! Vedeta a rămas fără o persoană extrem de importantă

Mihai albu și-a iubit foarte mult mama. După divorțul de Iulia, s-a mutat alături de ea, pentru a-i fi alături la bătrânețe. Zinaia a murit la 95 de ani, la Spitalul Pantelimon, unde era intubată după niște complicații apărute în urma unei intervenții chirurgicale. Și Iulia Albu a fost foarte apropiată de bunica fiicei sale.

„Odihnește-te în pace. Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”, a scris Iulia Albu, pe rețelele sociale.