Mihai Albu este în doliu! Mama sa, în vârstă 95 de ani, s-a stins din viață: „Drum lin spre ceruri”

Mihai Albu este în doliu. Creatorul de pantofi trece prin clipe grele în această perioadă, după ce mama lui, Zinaia, s-a stins din viață miercuri, 23 august 2023, la vârsta de 95 de ani. Vedeta a fost cea care a dat vestea tristă pe rețelele sociale.

23 aug. 2023, 18:06
Mihai Albu este în doliu! Mama sa, în vârstă 95 de ani, s-a stins din viață: „Drum lin spre ceruri”
Mihai Albu este în doliu

Mihai Albu este în doliu. „Drum lin spre ceruri, MAMI!”, a fost mesajul sfâşietor al celebrului creator de modă. Designerul în vârstă de 60 de ani trece în această perioadă prin momente cumplite și a povestit pe rețelele de socializare întreaga tragedie.

Citește și: Mihai Albu a dat cu tifla ofertei primite de la Pro TV. Pentru ce emisiune fusese selectat celebrul designer

Mihai Albu este în doliu

Miercuri dimineață, acesta își anunțase fanii cu privire la starea critică a mamei sale. În acel moment ea se afla în spital, suferind de hemoragie internă.

Mulțumesc personalului medical al Spitalului Sfântul Pantelimon pentru profesionalismul de care dau dovada in salvarea mamei! In acest moment mama este la reanimare in stare critica in urma unei interventii chirurgicale (hemoragie interna). Chirurgical operatia a decurs excelent, insa dupa cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major. Multumesc domnului doctor chirurg Cristian Balalau! Doamne ajuta!„, a scris creatorul de pantofi.

Tragedia imensă care i-a marcat viaţa designerului Mihai Albu

Designerul a dezvăluit că a trăit un adevărat șoc când a aflat de la niște străini că tatăl lui s-a prăpădit singur pe stradă. „Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis usa si m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă”, a spus Mihai Albu la Kanal D2.

Mihai Albu nu vine dintr-o familie bogată şi a suferit mult din cauza situației financiare precare, mai ales după moartea tatălui său. Totuşi, acest lucru l-a motivat să muncească pentru bani și pentru brand.

Încă din timpul facultății, pentru că am avut o situație mai precară acasă, trăiam doar din salariul mamei… Așa am suferit pe chestia asta și atunci am lucrat foarte mult la brandul Mihai Albu, când nu le-a mai fost rușine femeilor să poarte o piesă pe care scrie un nume românesc”, spune Mihai Albu.