Impecabile la TV, un dezastru în viaţa de zi cu zi. Cum arată FĂRĂ MACHIAJ cele mai apreciate celebrităţi

Atunci cand apar in fata micului ecran par scoase din cutie. Daca le-ai vedea insa in viata de zi cu zi, ai trece pe langa ele si nu ti-ar atrage cu nimic atentia.

RomaniaTV.net
02 mai 2014, 09:51
Impecabile la TV, un dezastru în viaţa de zi cu zi. Cum arată FĂRĂ MACHIAJ cele mai apreciate celebrităţi

Iata cum arata cateva dintre cele mai apreciate vedete autohtone, fara machiaj, cand nu mai au in jurul lor o armata de stilisti.

1. Loredana Groza

Poarta cele mai extravagante si la moda tinute si este tot timpul impecabila in fata micului ecran. Odata ce ajunge insa acasa, Loredana Groza se schimba total. Vedeta a fost surprinsa in repetate randuri de paparazzi in timpul liber cand purta tinute banale si nu avea pic de machiaj. Se para ca, in ciuda tuturor tratamentelor de infrumusetare pe care si le-a facut, varsta a inceput sa isi spuna cuvantul asupra chipului celebrei artiste.

Citeşte şi Nu le recunoşti dacă te uiţi la pozele din tinereţe. Vezi cum arătau divele României din anii ’70-’80

Fara machiaj, Loredana Groza are numeroase riduri in zona ochilor, pare mereu obosita, iar parul superb, pentru care o invidiaza numeroase femei, il tine mereu prins neglijent atunci cand este in timpul liber.

Citeşte şi Nicoleta Luciu: „Am fese BETON”. Vedeta vrea „fund de braziliancă”

2. Adelina Pestritu

Adelina Pestritu este una dintre cele mai apreciate femei din lumea mondena pentru frumusetea sa naturala. Vedeta a marturisit ca nu are nicio operatie estetica si ca este foarte mandra de calitatile fizice cu care a inzestrat-o mama natura. De curand, Adelina Pestritu si-a incantat fanii cu un selfie de senzatie, in care poarta un decolteu imens, insa acesteia i-a scapat un mic detaliu: ridurile si cearcanele.

Citeşte mai mult pe Ele.ro