Imperiul lui Pescobar se clatină! ANAF și o firmă de leasing i-au pus sub sechestru mașinile regelui racilor

Regele racilor rămâne fără autoturismele sale! ANAF și o firmă de leasing au pus sub sechestru două mașini pe care omul de afaceri Paul Nicolau, zis și Pescobar le deține.

03 oct. 2023, 10:23
Imperiul lui Pescobar se clatină! ANAF și o firmă de leasing i-au pus sub sechestru mașinile regelui racilor
ANAF și o firmă de leasing i-au pus sub sechestru mașinile regelui racilor

ANAF și o firmă de leasing i-au pus sub sechestru mașinile regelui racilor. Pescobar nu scapă de probleme. După ce ANPC i-a închis celebrul restaurant din Herăstrău, Taverna Racilor, a venit rândul ANAF și a unei firme de leasing să îl ia la bani mărunți pe afaceristul care în aceste momente se confruntă cu datorii uriașe.

Citește și Pescobar a dat lovitura după ce ANPC i-a închis taverna. Afaceristul ar fi plătit 3 milioane de euro pentru a cumpăra un cunoscut restaurant din Herăstrău

ANAF și o firmă de leasing i-au pus sub sechestru mașinile regelui racilor

Recent, o firmă de leasing a pus sechestru pe un autoturism marca Ford Transit pe care Pescobar și-a asumat personal că îl plătește în leasing.

Firma păgubită se numește Impuls Leasing Romania IFN, care după ce a pus sechestru pe mașina lui Pescobar nu s-a mai ales cu mare lucru, deoarece a fost produsă în 2006, iar sechestrul a intervenit după mai mult de zece ani.

De asemenea, și ANAF a pus sechestru pe un autoturism deținut de Nedsea SRL, firmă care a administrat „Taverna Racilor” din Herăstrău până de curând.

Sechestrul a fost pus în august 2022 pe un Peugeot Partner fabricat în 2015.

Chiar dacă și compania Nedsea SRL, la fel ca și Commercial Diplomatic Club SRL, firma care administrează în prezent „Taverna Racilor” din Herăstrău, au în proprietate mașini de lux, acestea nu pot fi puse sub sechestru de ANAF și asta pentru că bolizii nu sunt proprietatea firmelor lui Pescobar, ci ale celor de leasing cărora cele două firme le plătesc dreptul de folosire.

Pescobar a scos mulți bani din buzunare pentru a achita amenzile primite, iar unele restaurante chiar i-au fost închise. Deși susține că el este patron, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a ținut să-l contrazică şi a dezvăluit cine sunt, de fapt, adevăraţii patroni de la Taverna Racilor.

Horia Constantinescu a invitat-o la o întrevedere pe mama lui Pescobar, care i-ar fi promis că rezolvă toate neregulile și l-a rugat pe șeful ANPC să nu apeleze, din nou, o măsură drastica, numai că femeia nu s-ar fi ținut de cuvânt, scrie Cancan.

„Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni. El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă. Eu i-am spus la audiență: Domnule singurul lucru care mă face să am o oarecare înțelegere este entuziasmul pe care îl ai în a-ți promova afacerea. Am vorbit și cu mama lui să urmărească îndeaproape, dânsa sugerând-mi că nu prea se face înțeleasă de către fiu cu privire la investiții”, a declarat Hora Constantinescu.

Citește și Ce relaţie are, de fapt, Larisa cu Pescobar. Patronul de la Taverna Racilor a recunoscut tot: „Durează de şapte ani!”