Imperiul milionarului Ilie Vonica, lăsat moştenire. Află la cine ajunge averea colosală

Fiica milionarului Ilie Vonica a preluat afacerile tatălui său. Medicul şi soţia lui au reuşit să ridice un imperiu în domeniul medical estimat la 160 de milioane de euro. Astfel, la doar 30 de ani, Loredana Vonica ajunge să deţină o avere ce o plasează printre cei mai tineri milionari din România, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
13 iun. 2014, 10:32
Imperiul milionarului Ilie Vonica, lăsat moştenire. Află la cine ajunge averea colosală

Fiica omului de afaceri Ilie Vonica a preluat afacerile tatălui său. Medicul şi soţia lui au reuşit să ridice un imperiu în domeniul medical estimat la 160 de milioane de euro

Medicul Ilie Vonica era unul dintre cei mai mari jucători din industria privată de sănătate. Şi-a creat propria fabrică de medicamente, a înfiinţat două spitale private în Sibiu, cinci clinici generaliste, mai multe centre de fertilizare in vitro, dar şi un lanţ de farmacii.

Toată această moştenire iîi revine fiicei lui Vonica, Loredana, de 30 de ani, care este doctor în farmacie şi care se pregătea din timp să preia frâiele afacerii tatălui său.

Citeşte şi Omul de afaceri Ilie Vonica, înmormântat la Sibiu în aplauzele a sute de oameni VIDEO

Loredana Vonica figurează deja ca acţionar în două dintre firmele grupului fondat de tatăl său.

Toată averea lui Ilie Vonica a fost estimată la aproximativ 160 de milioane de euro.

Ilie Vonica a început afacerile imediat după Revoluţie. A pornit la drum cu o clinică deschisă în Sibiu şi cu doar 5 angajaţi, iar acum, întregul grup are peste 2.000 de salariaţi. Pentru că nu mai suporta ideea că soţia lui se afla în arest preventiv, afaceristul şi-a pus capăt zilelor.

Şi nu este singurul mare afacerist care lasă în urmă un adevarat imperiu financiar. George Naghi a decedat într-un accident nautic în 2011, iar afacerile producătorului de mezeluri, evaluate la 26 de milioane de euro, au fost preluate de soţia sa.

Un alt fost mare afacerist, Alin Popa, patronul unei firme de transport şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. Averea lăsată urmaşilor săi.

Citeşte şi: Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe din viaţa lui Ilie Vonica, milionarul care s-a SINUCIS la Sibiu