Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe din viaţa lui Ilie Vonica, milionarul care s-a SINUCIS la Sibiu

În timp ce Ioanei Vonica, soţia omului de afaceri care s-a sinucis la Sibiu, i-a fost respinsă cerere de eliberare, detalii cutremurătoare privind ultimele clipe de viaţă ale lui Ilie Vonica ies la iveală. De asemenea, tragedia milionarului a scos la iveală un vid legislativ grav: arestaţii preventiv nu au dreptul să se învoiască o zi pentru a participa la înmormântare, ci doar condamnaţii definitiv.

RomaniaTV.net
07 iun. 2014, 10:33
Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe din viaţa lui Ilie Vonica, milionarul care s-a SINUCIS la Sibiu

Gestul omului de afaceri sibian Ilie Vonica de a-şi încheia brusc socotelile cu viaţa a şocat pe toată lumea. Viaţa milionarului Ilie Vonica a fost dată peste cap din momentul în care soţia sa, Daniela, medic de profesie, a fost arestată într-un caz de evaziune fiscală cu reţete medicale falsificate.

Omul de afaceri părea că îşi pierduse liniştea. Surse din anturajul lui Ilie Vonica au povestit pentru Spynews.ro au mărturist că, după zile de frământări, medicul Ilie Vonica, un om foarte credincios de altfel, a apelat la ajutorul divin. Omul de afaceri a chemat la el acasă mai mulţi preoţi, cu care legase relaţii strânse de prietenie în urma donaţiilor consistente făcute, de-a lungul anilor.

Citeşte şi: ILIE VONICA, ultimele clipe ale milionarului înainte de sinucidere. Unde a dat ultimul telefon

„Ştiu că în acea zi au venit la vila lui mai multe feţe bisericeşti din oraş şi au oficiat o slujbă acasă pentru el. Pe parcursul celor trei ore de rugăciuni, Ilie Vonica a stat în genunchi. La final, părea că se liniştise, cel puţin aşa a lăsat impresia. Apoi i-a invitat pe preoţi la un restaurant şi a rămas stabilit să se întâlnească acolo. El nu a mai ajuns. Toată lumea se întreba ce face de nu mai ajunge…Mai târziu, a sunat telefonul şi toţi au aflat că s-a aruncat de la balcon. Toţi au rămas şocaţi”, au povestit, pentru spynews.ro, persoane din anturajul milionarului sibian.

Citeşte şi: ILIE VONICA a lăsat o scrisoare CUTREMURĂTOARE de adio

Ilie Vonica s-a sinucis marți după-amiază, aruncându-se în cap de pe mansarda casei sale. Sicriul medicului Ilie Vonica a fost depus miercuri în capela cimitirului Bisericii din groapă. Omul de afaceri sibian a lăsat în urma sa o scrisoare de cinci pagini, în care menţionează de scandalul reţetelor false, în care este implicată soţia sa, Ioana Vonica. Gestul lui Ilie Vonica a venit la 24 de ore după ce a aflat că soţia sa, Ioana Vonica, va rămâne în închisoare, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor nouă persoane arestate în dosarul reţetelor false. În acest dosar, statul a fost prejudiciat cu 3,5 milioane de euro.

Ilie Vonica va fi înmormântat duminică la cimitirul de la Biserica din Groapă de pe strada Justiției din Sibiu.