IMPORTANT PENTRU NOI! Soarele în conjuncţie cu Jupiter O DATĂ PE AN. Începe un nou ciclu de ABUNDENŢĂ şi TRANSFORMARE

Pe 26 noiembrie 2018, Luni, Soarele este în conjuncție cu Jupiter. Soarele și Jupiter se întâlnesc o data pe an că înceapă un nou ciclu de abundență și creștere. Soarele în conjuncție cu Jupiter este unul din CELE MAI BENEFICE aspecte în astrologie. Este cea mai bună zi posibilă să vii cu o viziune măreață despre ce vrei să obții în 2019 și ce fel de viață vrei pentru ține începând de acum. Ușile cosmosului se deschid și de ține depinde să prinzi orice oportunitate pentru creșterea și aventură ce vin spre ține!

RomaniaTV.net
25 nov. 2018, 20:50
IMPORTANT PENTRU NOI! Soarele în conjuncţie cu Jupiter O DATĂ PE AN. Începe un nou ciclu de ABUNDENŢĂ şi TRANSFORMARE

Soarele si Jupiter au multe lucruri in comun: ambele astre sunt spirituale, cu energie masculina, au o energie generoasa si sunt interesate in crestere si progres.

Cand Soarele si Jupiter se intalnesc, avem doua astre foarte mari ce creeaza ceva si mai mare impreuna.  

In astrologie, ca sa folosim o metafora, planetele sunt ca actorii in filmul vietii tale, incercand diferite roluri si costume pe masura ce trec prin semnele zodiacale. Deseori, acesti actori au cate o „scena” impreuna. Aceasta este un aspect astrologic. Va fi aceasta scena o comedie romantica, o drama, o actiune, o aventura? Depinde de TIPUL DE ASPECT pe care aceste planete le formeaza.

Exista 7 aspecte majore pe care le urmaresc astrologii si despre care se face referire in horoscoapele zilnice, saptamanale si lunare. Sunt aspecte usoare, benefice ca efect (conjunctia, sextil, trigonul) si aspecte dure (patratul, opozitia, etc).

Cand doua planete sunt in conjunctie, ele calatoresc aproape una de alta in acelasi semn zodiacal. Drept rezultat, isi amesteca energiile. Aceasta poate duce fie la o alianta extrem de puternica – ca o megadoza din una din energii – fie prea mult din ceva bun. Sigur, depinde si ce planete sunt in conjunctie! (de exemplu, cand nelinistitul si rebelul Uranus este cu razboinicul Marte, poate aduce multa tensiune in loc de relaxare). 

Soarele este individualitatea noastra si este planeta cu care rezonam cel mai mult. Soarele este cea mai mare planeta, este datatorul si sustinatorul vietii si luminii. 

Luna, planetele si stelele pot straluci numai prin lumina reflectata de la Soare. Cand Luna lumineaza pe cerul noptii, acea lumina pe care o vedem este de fapt lumina Soarelui reflectata. Soarele este filtrul prin care vedem si intelegem lumea.

Jupiter este urmatoarea planeta ca si marime, de fapt este cea mai mare planeta a sistemului nostru solar. Jupiter, uriasa minge de gaz, este asociata in astrologie cu cresterea, abundenta, norocul, expansiunea

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.