Impresionant: A trăit 20 de ani într-un canal pentru a plăti studiile copiilor săi

Un chinez în vârstă de 53 de ani, care a încălcat politica copilului unic, şi-a pierdut toţi banii din cauza amenzilor pe care a trebuit să le plătească. El a plecat din provincie şi a venit la Beijing unde a câştigat bani din spălarea maşinilor. Nu este singurul caz din China, unde mulţi vagabonzi trăiesc în subsoluri pentru a scăpa de lege, notează luni ziarul El Mundo, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 12:14
Impresionant: A trăit 20 de ani într-un canal pentru a plăti studiile copiilor săi

Potrivit televiziunii chineze CCTV, autorităţile din Beijing l-au descoperit pe Wang, care timp de 20 de ani a trăit într-un canal pentru a economisi bani şi a plăti studiile copiilor săi.

După ce a încălcat politica fiului unic (el are trei copii), Wang a fost nevoit să plătească amenzile substanţiale şi a fost nevoit să plece la oraş pentru a câştiga bani.

Autorităţile au sigilat gura de canal prin care Wang intra în ‘casa lui’ şi i-au oferit o găzduire temporară. Pentru a reduce la minimum cheltuielile şi a trimite întregul său venit copiilor săi, Wang a trăit într-o instalaţie subterană, la doi metri adâncime printre ţevi, doar cu un sac de dormit, câteva pături şi un termos cu apă caldă.

Cazul lui Wang a ajuns la autorităţile oraşului, care i-au avertizat pe cetăţeni faţă de riscul de a trăi în aceste condiţii precar şi printre instalaţii, subliniind că este periculos.

Citeşte şi Copil dezbrăcat, vedetă în China. S-a dat de-a dura în faţa vicepremierului chinez VIDEO

Deşi cazul lui Wang este neobişnuit, având în vedere că o persoană a putut să trăiască două decenii în aceste condiţii inumane, publicarea lui în mass-media a relevat şi alte cazuri similare şi s-a văzut că există mulţi vagabonzi sau oameni fără venituri, care trăiesc în subsolul marilor urbe chineze.