IMPRESIONANT: Şi-a salvat mama folosind o tehnică văzută în „Anatomia lui Grey”

O fetiţă în vârstă de 10 ani, din Wisconsin, Statele Unite ale Americii, şi-a salvat mama care intrase în stop cardiac aplicând o metodă de reuscitare pe care a învăţat-o dintr-un serial TV. Fetiţa este un mare fan al filmului Anatomia lui Grey".

RomaniaTV.net
05 dec. 2011, 19:20
IMPRESIONANT: Şi-a salvat mama folosind o tehnică văzută în „Anatomia lui Grey”
Madisyn Seyferth se afla alături de o prietenă (12 ani) în momentul în care mama sa bolnavă de epilepsie a leşinat, relatează ediţia online a ziarului „Huffington Post”.
Fetiţele nu s-au panicat şi au sunat imediat la salvare. Până la sosirea medicilor, copilele au aplicat metodele de resuscitare pe care le-au văzut în film. Madisyn i-a făcut mamei sale respiraţie gură la gură. În tot acest timp, amica ei, Katelynn, i-a făcut femeii în vârstă de 36 de ani masaj cardiac. Medicii spun că intervenţia celor două copile a salvat viaţa pacientei şi le-au lăudat pentru curajul lor.
Acest caz impresionant nu este singular, recent o femeie din Canada a decis să-şi doneze un rinichi, după ce a văzut un episod care prezenta drama bolnavilor care au nevoie de transplant.