Împuşcături după un scandal în trafic în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti

Două persoane au fost rănite în urma unui scandal care a avut loc în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti, şi în timpul căruia s-a tras cu un pistol tip airsoft. Poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal, iar un bărbat a fost reţinut,

03 mai 2021, 15:50
Împuşcături după un scandal în trafic în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti
Împuşcături după un scandal în trafic în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti. Sursa foto: observatorulph.ro

Împuşcături după un scandal în trafic în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti. Incidentul a avut loc în prima zi de Paşti, în jurul orei 21:00. Scandalul ar fi pornit de la o neînţelegere între doi şoferi.

„La data de 2 mai a.c., în jurul orei 21:00, Poliţia Municipiului Polieşti a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că, în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti, două persoane sunt lovite. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbaţi ar fi fost loviţi în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent. Ulterior unul dintre agresori ar fi tras cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, asupra lor, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare. Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală pentru a acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Citeşte şi: Femeie ucisă de Paşte în Capitală. Soţul cu care avea doi copii este suspectat de comiterea atrocităţii

Poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Agresorii au fost conduşi la sediul poliţiei unde în prezent se administrează probatoriul în cauză, unul dintre agresori fiind deja reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi: Bărbat mort de o lună, dezgropat după o lună pentru autopsie. Mărturiile cutremurătoare ale fiicei