Împuşcături în Capitală. Un bărbat a fost rănit şi a ajuns la spital

Un bărbat a fost transportat la Spitalul Bagdasar din Capitală, vineri, după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile în timpul unui conflict petrecut în cartierul Berceni. Mătuşa lui spune că este vorba de o reglare de conturi.

RomaniaTV.net
18 mai 2012, 16:30

Conflictul a început când două persoane au început să lovească o maşină parcată în care se aflau alte patru, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, citat de Mediafax.

În momentul în care unul dintre cei din maşină a coborât, unul dintre agresori a scos un pistol cu muniţie neletală şi l-a împuşcat, rănindu-l uşor, a mai spus sursa citată.

Ulterior, cei doi agresori au fugit, iar la momentul transmiterii acestei ştiri sunt căutaţi de Poliţie.

„Nu ştiu ce ură are pe ei, e pus de alt clan. Copiii noştri au stat toţi în cartier şi acum s-a ajuns să pună pe ei să dea în copiii noştri”, a declarat mătuşa bărbatului împuşcat.

Martorii incidentului au sunat la 112 în jurul orei 17.50. La faţa locului a sosit şi o ambulanţă, care l-a transportat pe bărbatul rănit la spital. Victima are o rană în zona toracic posterior, potrivit purtătorului de cuvânt al SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.