Împuşcături în Constanţa pentru prinderea unui şofer fugar. Bărbatul a lovit şi 5 maşini UPDATE

Un bărbat aflat la volanul unei maşini a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi, în timp ce fugea de oamenii legii pe străzile din Constanţa, a lovit 5 maşini. La un moment dat, şoferul a oprit şi a încercat să fugă, fiind oprit după ce a fost tras un foc de armă. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Constanţa.

RomaniaTV.net
15 mart. 2019, 10:10
Împuşcături în Constanţa pentru prinderea unui şofer fugar. Bărbatul a lovit şi 5 maşini UPDATE

UPDATE: Judecătoria Constanţa a admis, vineri seara, cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 27 de ani, urmărit în trafic de poliţişti.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Pe 15 martie, în jurul orei 9.30, patrula din cadrul Secției 2 Poliție a observat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, un autoturism condus de un bărbat. Oamenii legii i-au fpcut semn să oprească, însă acesta a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a fugit, potrivit IPJ Constnţa.

În timp ce conducea cu viteză, pe strada Rasuri, a lovit 5 autoturisme, 2 aflate în mers și 3 staționate. Ajungand pe strada Izvor, conducatorul autoturismului a oprit, a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii l-au urmărit şi l-au prins când încerca să intre într-o curte. Pentru că nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime.

Bărbatul a fost imobilizat, iar în urma verificărilor, polițiștii au descoperit faptul ca acesta nu are permis de conducere și numerele de înmatriculare ale autoturismului pe care îl condusese sunt expirate din noiembrie 2018.

Pe numele bărbatului în varsta de 27 de ani a fost întocmit dosar de cercetare penală.

La sfârşitul lunii ianuarie, şoferul fugat a fost eliberat din închisoare după ce a executat o condamnare de cinci ani.