Împuşcături în localitatea natală a lui Bute. Un tânăr a fost împuşcat de un jandarm

Un tânăr de 23 de ani a fost împuşcat de un jandarm, care a intervenit pentru a aplana un conflict, la Pechea, în judeţul Galaţi. Tânărul îşi bătuse mama. Acum se află internat în spital.

RomaniaTV.net
27 dec. 2011, 10:09
Împuşcături în localitatea natală a lui Bute. Un tânăr a fost împuşcat de un jandarm

Conflictul a avut loc luni seara, când autorităţile au fost sesizate că într-o familie are loc un scandal, mai exact un tânăr îşi bate mama. Cel care a sunat la poliţie este chiar tatăl agresorului.

O persoană a sunat la apelul unic de urgenţă 112 unde a anunţat că fiul său a devenit violent, sparge geamuri şi îşi bate mama. Un echipaj s-a deplasat la adresa menţionată. La vederea echipajului, tânărul de 23 de ani, având un cuţit în mână, a început să ameninţe patrula de ordine publică şi a atacat cu cuţitul jandarmul din patrulă. Jandarmul a efectuat somaţiile legale verbale, a urmat apoi un foc de avertisment şi deoarece acţiunea agresivă nu a încetat, jandarmul a fost nevoit să execute foc asupra tânărului rănindu-l în zona abdomenului„, a declarat Barbu Costin, purtător de cuvânt al Jandarmerie Galaţi.

Băiatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Galaţi unde primeşte îngrijiri medicale.

Tânărul are o plagă împuşcată abdominală Individul, cu leziuni multiple de intestin subţire. A fost operat iar acum starea lui este bună. Este un caz tragic, individul este un surdo-mut, psihopat, îşi bătea familia. Au venit jandarmii, l-au somat, el a fost violent în continuare, s-a lăsat cu gloanţe. O poveste tipic românească, şi violenţa este românească, ca şi absurdul”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al spitalului Judeţean Galaţi

Localitatea Pechea este localitatea de baştină a pugilistului Lucian Bute.