Împuşcături într-un club din Cluj-Napoca

Împuşcături într-un club din Cluj-Napoca. Un bărbat implicat într-o altercaţie şi-a adus arma de acasă, duminică noaptea, şi a început să tragă în local pentru a-şi speria adversarii. Poliţiştii îl cercetează pe pistolar pentru uz de armă neletală, fiind vorba de un pistol cu bile.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 19:42
Împuşcături într-un club din Cluj-Napoca

Un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca a sunat luni la 112 pentru a anunţa că cineva i-a luat arma. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de duminică spre luni, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane întâlnite în incinta unui club, iar în urma unor neînţelegeri, aceştia s-au luat la ceartă. Supărat foc, omul s-a dus acasă pentru a-şi lua pistolul cu proiectile din cauciuc pe care îl deţinea legal. S-a întors în local unde a executat un foc de avertizare, în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană.

Potrivit newscluj.ro, bărbatul a fost deposedat de armă de către o altă persoană aflată în club care a luat pistolul şi a părăsit incinta localului, arma fiind recuperată ulterior de poliţişti.

Citeşte şi: Răfuială cu FOCURI DE ARMĂ în faţa unui liceu. Un copil de doi ani este în stare de şoc

„S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 29 de ani din Cluj-Napoca, faţă de care poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării” şi sustragerea armelor sau muniţiilor” se arata intr-un comunicat de presa al Ipj Cluj.

În acelaşi timp, bărbatul de 42 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept.