Împuşcături lângă reşedinţa lui Obama din Chicago: Un adolescent a fost rănit

Un băiat a fost împuşcat într-un incident de stradă ce s-a petrecut la distanţă de un bloc de reşedinţa din Chicago a preşedintelui american Barack Obama. Incidentul petrecut vineri este al doilea de acest gen care are loc în împrejurimile locuinţei preşedintelui american, în decurs de o săptămână.

RomaniaTV.net
01 sept. 2012, 09:05
Împuşcături lângă reşedinţa lui Obama din Chicago: Un adolescent a fost rănit

Băiatul în vârstă de 17 ani a fost împuşcat în picior şi în fesă , pe South Woodlawn Avenue, vineri, la ora locală 4:20. Incidentul s-a petrecut într-o zonă foarte bine păzită de către poliţie, mai ales că în zona învecinată, Kenwood – la o distanţă de un bloc – se află şi reşedinţa din Chicago, de pe Greenwood Avenue, a preşedintelui american Barack Obama.

Postul de televiziune CBS a informat că adolescentul, al cărui nume nu a fost precizat, se află la spital unde primeşte îngrijiri, iar starea lui este stabilă.

Este pentru a doua oară în decurs de o săptămână când are loc un astfel de incident în zona reşedinţei din Chicago a preşedintelui american. Primul incident de săptămâna trecută a avut consecinţe tragice. Stephin Williams, de 23 de ani, care se afla în maşină cu prietena lui, la ora 2:30 dimineaţa, a fost împuşcat mortal de doi indivizi înarmaţi, care voiau să îi jefuiască pe cei doi tineri. Când Williams s-a opus, agresorii au tras mai multe gloanţe în el. Tânărul a murit la spital.

Un poliţist care s-a ocupat de ultimul caz a declarat pentru postul de televiziune CBS2 că nici măcar proximitatea reşedinţei foarte bine păzite a preşedintelui Obama nu-i mai intimidează pe criminalii care se dedau la acte violente.