În aproximativ 10 ani oameni vor face SEX cu ROBOŢI. Vezi cum se va face SEXBOTS

În 10 ani, străzile vor fi supravegheate de roboți-polițiști asemănători lui RoboCop, taxiurile se vor conduce singure, iar industria sexului va fi dominată de așa-numitele sexbots.
Iulian Tudor
06 mai 2014, 14:23
În aproximativ 10 ani oameni vor face SEX cu ROBOŢI. Vezi cum se va face SEXBOTS

Acestea sunt concluziile unei cercetări realizate în Marea Britanie, care relevă cum își închipuie oamenii că vor evolua roboții până în anul 2025, scrie stiintasitehnica.com. O treime dintre cei interogați se tem că roboții vor înlocui total oamenii în diverse activități, luându-le locul de muncă, în vreme ce un procent important al intervievaților cred că androizii vor amenința, în cele din urmă, existența rasei umane.

Citeşte şi Un restaurant deosebit: Localul unde mâncarea este făcută şi servită de roboţi FOTO

TOP 10 domenii și locuri de muncă care vor fi amenințate de roboți în anul 2025:

Armata – militarii / soldații (45%)Industriile – muncitorii necalificați, minerii și cei care lucrează în fabrici (33%)Explorarea spațială – astronauții (33%)Menajeria domestică – femeile de serviciu, măturătorii (23%)Șoferia – șoferii de mijloace de transport în comun și taximetriștii (20%)Apărarea internă – polițiștii (10%)Transport – vatmanii, mecanicii de tren (8%)Serviciile de servire – barmanii, ospătarii, vânzătorii (8%), Industria sexului – prostituatele (4%), Gătit – bucătarii (4%).

Citeşte şi Roboţii DANSEAZĂ, VORBESC şi se DISTREAZĂ în cel mai mare muzeu din Europa GALERIE FOTO VIDEO

Peste o treime dintre subiecții studiului spun că se tem de folosirea pe scară largă a dronelor, în vreme ce 45% sunt siguri că armata Marii Britanii va avea o divizie complet robotizată în următorii 10 ani. De asemenea, unul din 10 participanți este convins că poliția va lucra intensiv cu roboți, în vreme ce avioanele și trenurile vor fi conduse de mașini autonome.

Cercetarea mai relevă faptul că până la mijlocul acestui secol, roboții și androizii se vor ocupa de educația copiilor, în vreme ce 10% dintre respondenți cred că roboții vor fi complementari educatorilor și învățătorilor umani în mai puțin de 10 ani.

Profesorul de robotică Martin Smith de la Universitatea Middlesex, cel care a realizat acest studiu, crede că, în viitor, roboții vor ocupa în primul rând domeniile de activitate care sunt periculoase, monotone sau „murdare”. „Cele mai amenințate locuri de muncă sunt cele caracterizate de rutină, simplitatate și un mediu de lucru static și structurat”, crede Smith.

Citeşte şi Relaţiile oameni-roboţi, o chestiune de timp, potrivit cercetătorilor. Cum va fi sexul în 2050

„Șahul este ușor pentru un robot, întrucât presupune o tablă de joc simplă cu reguli clare. Avem deja o mulțime de roboți șahiști foarte buni – paradoxal, astăzi, pentru un robot este mai dificil să facă patul, datorită combinațiilor aproape nelimitate de forme, mărimi și proporții atât ale patului, cât și ale așternuturilor. „, afirmă profesorul Smith. „Este totuși puțin probabil ca, în viitorul apropiat, roboții să înlocuiască deplin oamenii în vreo activitate, dar este foarte probabil ca din ce în ce mai puțini oameni să fie necesari pentru o industrie în care roboții vor fi asistenți – așa cum se întâmplă deja în industria de construit automobile!”

Ai face sex cu un robot?

17% din cei 2.000 de participanți la acest studiu agrează ideea de a face sex cu un robot, în vreme ce 29% afirmă că nu ar avea o problemă cu oamenii care ar încerca asemenea activități. De asemenea, unul din 10 respondenți s-ar bucura de compania unui robot-copil (precum David din pelicula „Inteligență Artificială”), în vreme ce o cincime ar „adopta” un robot-animal.

„Roboții viitorului vor fi capabili de inteligență emoțională, însă aceasta nu va fi autentică, ci mimată, la fel cum un actor mimează diverse stări în cadrul unui rol. Roboții vor dezvolta nivele de inteligență emoțională foarte rafinată: vor da impresia că gândesc, că fac judecăți de valoare, să au auto-control, că sunt capabili de auto-analiză și atenție distributivă. În plus, vor identifica stările și emoțiile oamenilor și vor răspunde în consecință. Dar majoritatea oamenilor nu va adopta androizi în detrimentul unui partener sexual uman sau a unui copil.”, conchide Smith.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu oricine poate să ajungă aici
Capital.ro
Putin cutremură planeta. Anunț ISTORIC la Moscova: Să fie conștienți cu ce se joacă
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Vestea momentului! Se acordă 2 zile libere în plus pentru o categorie de români!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Marii favoriți la Primăria Capitalei. Câți bani puteți câștiga, dacă pariați
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Ipoteză terifiantă în cazul morții Raisei, copila dispărută din Dolj și găsită fără suflare într-o râpă! Localnicii din zonă spun că ar fi fost spânzurată
Capital.ro
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora 07:00
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'