Stimulente sexuale, găsite în casa campionului paralimpic Oscar Pistorius

Produsele găsite la domiciliul lui Oscar Pistorius, campionul paralimpic acuzat că şi-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor, ar fi substanţe destinate stimulării sexuale, a scris, duminică, publicaţia City Press, citată de AFP.

RomaniaTV.net
24 feb. 2013, 14:46
Stimulente sexuale, găsite în casa campionului paralimpic Oscar Pistorius

Anchetatorul Hilton Botha, care între timp nu se mai ocupă de acest caz, anunţase miercuri în faţa tribunalului din Pretoria că echipa sa a găsit „două cutii de testosteron” şi seringi în casa lui Pistorius.

Avocatul apărării Barry Roux a spus că este vorba de „un remediu pe bază de plante”.

Medicul sportiv Jon Patricios a explicat pentru City Press că produsul administrat prin injectare este format din bucăţi de inimă şi testicule de animale, plante şi vitamine şi este folosit în general pentru a combate eşecurile sexuale. Patricios a mai spus că produsul nu este recomandat sportivilor, deoarece acesta poate creşte nivelul de testosteron.

Produsele confiscate de la casa lui Oscar Pistorius au fost trimise pentru analize la laboratorul antidoping de la Bloemfontein, iar parchetul a refuzat să comenteze până când nu se vor afla rezultatele.

Oscar Pistorius a fost eliberat pe cauţiune, vineri, la Pretoria, el urmând să compară din nou în faţa tribunalului la 4 iunie.

Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de 13 spre 14 februarie. Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.