În ce destinație de lux a plecat Mirela Vaida împreună cu familia: „Înseamnă libertate totală , incognito chiar…”

În ce destinație de lux a plecat Mirela Vaida împreună cu familia. După un an plin din punct de vedere profesional, prezentatoarea a avut grijă se se bucure la maxim de timpul liber care i-a rămas până la începerea noului sezon Acces Direct. Astfel, și-a luat întreaga familie și a călătorit în mai multe locuri.

23 aug. 2023, 23:35
În ce destinație de lux a plecat Mirela Vaida împreună cu familia: „Înseamnă libertate totală , incognito chiar…”

În ce destinație de lux a plecat Mirela Vaida împreună cu familia. Prezentatoarea i-a dus pe cei mici la Disneyland, iar la întoarcere a avut parte de o surpriză la aeroport și a plecat într-o altă călătorie, în Italia. Însă nu doar atât, pentru a-și încărca bateriile, a bifat și o destinație exotică.

Citește și: Mirela Vaida, confesiuni dureroase despre cele două sarcini pierdute. Prezentatoarea TV a crezut că nu va putea avea copii niciodată: „Începusem să-mi pierd speranța”

În ce destinație de lux a plecat Mirela Vaida împreună cu familia

Este vorba despre Egipt, unde a trăit clipe de vis alături de soț și de cei trei copii ai săi. Vedeta a postat câteva imagini cu peisajele din Egipt, dar și cadre în care micuții săi se distrau de minune.

Vacanta, pentru mine, inseamna, in primul rand, sa stau cat mai mult langa copiii mei, sa ne jucam, sa petrecem timp impreuna! Ieri a foat ziua lui Vladimir! A implinit 7 ani si, in fiecare an, de ziua lui, am fost plecati in vacanta!!

In al doilea rand, vacanta inseamna sa NU ma machiez sau coafez cel putin o saptamana, ceea ce da nastere, printre romani, multor rumori in aeroport, avion sau chiar in resortul in care ne aflam: ‘Ea e?/ Parca ea e.. Seamana la voce../Cred ca ea e, ca are 3 copii…’. Asadar, vacanta inseamna libertate totala , „incognito” chiar…

Si, in al treilea rand, cel putin 2 kg in plus.. ca, nah.. asa-i la ultra all inclusive, nu? 🙆‍♀️🤷‍♀️ Va pup si va doresc o saptamana minunata!”, este mesajul scris de Mirela Vaida pe rețelele sociale.