Nicole Cherry și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Artista a împlinit 25 de ani

Nicole Cherry și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Artista a împlinit pe 5 decembrie frumoasa vârstă de 25 de ani și a ales să petreacă departe de casă. Împreună cu soțul ei și cu câțiva prieteni, cântăreața s-a cinstit la un restaurant de lux din Emiratele Arabe.

05 dec. 2023, 15:41
Nicole Cherry și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Artista a împlinit 25 de ani

Nicole Cherry și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Este una dintre cele mai apreciate și populare artiste din România, reușind să cucerească inimile publicului încă din copilărie și să devină unul dintre talentele remarcabile ale industriei muzicale.

Citește și: Cum a reuşit să slăbească Nicole Cherry. Artista a dezvăluit secretul: „Sunt destul de conștiincioasă”

Nicole Cherry și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai

Artista este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde interacționează constant cu fanii și împărtășește momente din viața sa personală și profesională. De această dată, Nicole Cherry a ales să împărtășească bucuria împlinirii vârstei de 25 de ani, unde a postat imagini dintr-un restaurant de lux din Dubai.

Cântăreața a împlinit 25 de ani, în  ajun de Moș Nicolae și a sărbătorit alături de cei mai buni prieteni, dar și de soțul ei, Florin Popa. „Este ziua mea!”, a scris Nicole Cherry, pe Instagram.

Nicole Cherry îşi doreşte să devină din nou mamă

Cântăreaţa a vorbit și despre cel de-al doilea copil şi a mărturisit că vrea să îşi mărească familia, însă nu prea curând, deoarece așteaptă ca micuța Anastasia să mai crească. „Clar, un băiețel! Să ne și iasă, dar nu acum. Mai așteptăm câțiva ani”, a răspuns Nicole Cherry pe Instastory.

În cadrul unui interviu, Nicole Cherry a vorbit despre primele sentimente pe care le-a avut atunci când și-a strâns copilul în brațe pentru prima oară. Cântăreața este foarte fericită că a devenit mămică pentru prima oară și împărtășește gândurile frumoase:  ”La spital m-au făcut să mă simt minunat, au avut grijă de noi foarte frumos, dar sentimentul de acasă nu e nicăieri. Ne-am bucurat extrem de tare, erau aici și bunicii.

Am fost primite acasă de familie, iar după zilele acelea chiar simțeam nevoia să fiu alături de ei. Momentul când am luat-o în brațe a fost unic, clar atunci te simți împlinită și invincibilă.  Am încercat să introducem ușor fiecare persoană în casă, pentru că nici timpurile nu ne mai ajută să fim asa apropiați”.