Ce mesaj i-a trimis Andra lui Nicole Cherry chiar înainte să nască: „Nu am avut o experiență tocmai fericită”

Nicole Cherry a dezvăluit care a fost mesajul pe care Andra Măruță i l-a transmis chiar înainte să nască. Nicole este una dintre cele mai tinere mămici din showbiz, motiv pentru care toată lumea a vrut să îi fie alături astfel încât să facă față acestui moment.

14 iun. 2023, 09:48
Ce mesaj i-a trimis Andra lui Nicole Cherry chiar înainte să nască: „Nu am avut o experiență tocmai fericită”
Ce mesaj i-a trimis Andra lui Nicole Cherry chiar înainte să nască: „Nu am avut o experiență tocmai fericită”

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite persoane din showbizul românesc, dar și una dintre cele mai tinere mămici. Artista se mândrește cu fetița ei de fiecare dată când are ocazia, mai ales că este un copil minunat. Artista a mărturistit într-un interviu recent că a primit sfaturi inclusiv de la colegele ei de breaslă. Andra Măruță este una dintre cele care i-au explicat diverse detalii despre ce înseamnă viața de mămică. Iată ce mesaj i-a transmis cântăreața.

Citește și: Ultimele fotografii cu Theo Rose înainte să nască! Vedeta e pregătită să facă cunoștință cu Sasha

Nicole Cherry a mai dezvăluit că Andra a fost cea care a avertizat-o cu privire la momentele neplăcute  pe care le trăiesc părinții în primele luni de viața ale bebelușilor. Aceasta a vorbit în special despre colici, care sunt o problemă foarte frecventă.

„Am avut parte de colici. (râde) Mi-au zis să îmi fac timp și pentru mine. Cred că acesta este sfatul important pe care îl dau și eu mămicilor. Cât se poate, să ne facem timp și pentru noi și să rămânem calme. Sunt multe situații în care ne vom pierde această relaxare pe care credem, la început, că o să o avem. Suntem puse în situații care ne fac să nu mai fim atât de calme. Dar, cei mici sunt cei mai importanți pentru noi, deci cred că dacă o mamă este liniștită cu adevărat, cu siguranță va putea transmite acest lucru copilului ei. M-a speriat pentru că, oricum, după o lună i-au și început colicii Anastasiei. (n.r. mesajul Andrei Măruță) Nu am avut o experiență tocmai fericită din punctul acesta de vedere, dar a trecut, Slavă Domnului! E mare acum și doarme, n-are probleme.”, a spus Nicole Cherry pentru ego.ro

Ce a spus Nicole Cherry despre Connect-R

În urmă cu nouă ani, Nicole Cherry a urcat pe scenă alături de Connect-R. La momentul respectiv, artistul a copleșit-o pe cântăreață cu cele mai frumoase vorbe, dar și cu o serie de sfaturi cât se poate de utile.

„A fost acum mult timp, cred că au trecut 9 ani. Eram emoționată pentru că îl admir foarte tare, că artist, de când eram și mai mică. M-au copleșit toate cuvintele frumoase pe care mi le-a spus la prima întâlnire, m-a invitat să colaborăm pe piesa „Se poartă vara”, se gândise la mine pentru respectiva piesă. Uite că s-a gândit bine pentru că piesa a avut un succes foarte mare. Ne-am bucurat împreună de acest succes și uite că, peste ani, o cântăm în fața publicului și reacția lor este la fel de frumoasă. Mi-a zis că îi place foarte mult vocea mea, că mă apreciază, că am un flow special. Mi-a spus multe lucruri pe care cred că orice artist la început de drum își dorește să le audă pentru că asta îl încurajează foarte mult pentru tot ce urmează să facă mai departe. Nu știu dacă mi-a oferit, neapărat, un sfat. Am învățat eu de la el. L-am văzut ca pe un artist care, de fiecare dată, a scos ceea ce i-a plăcut, în primul rând. Asta s-a văzut pentru că piesele lui sunt hit după hit. S-a văzut și faptul că este constant, asta m-a uimit de prima oară când l-am văzut pe YouTube. Este un artist cum rar vezi și asta mă face să îl apreciez din ce în ce mai mult.”, a mai spus Nicole Cherry.

Citește și: Diana Matei, scene de coșmar în timpul unui concert. „Am cântat cu ciobul în picior! Lăsasem dâră în urma mea!”