În ce stare se află acum motociclistul rănit de Monica Macovei în accidentul din Constanța. Medicii vin cu detalii de ultimă oră

Motociclistul rănit în accidentul în care a fost implicată Monica Macovei a fost operat pentru fracturile pe care le-a suferit. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, e stabil și conștient.

09 oct. 2022, 21:22
În ce stare se află acum motociclistul rănit de Monica Macovei în accidentul din Constanța. Medicii vin cu detalii de ultimă oră

În ce stare se află acum motociclistul rănit de Monica Macovei în accidentul din Constanța. Medicii vin cu detalii de ultimă oră

În acest moment motociclistul este internat pe secţia de Terapie Intensivă. Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au afirmat, în urmă cu câteva ore, că starea bărbatului de 56 de ani, rănit în accidentul rutier de la Mangalia, este una gravă, fără a oferi alte detalii despre acesta.

La fața loculu, bărbatul a fost diagnosticat cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână și traumatism toracic.

Sâmbătă, oamenii legii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, între municipiul Mangalia şi localitatea 2 Mai.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, şi o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, s-a aflat la volanul autoturismului.

Conform primelor cercetări, poliţiştii au anunţat că într-o curbă, conducătoarea auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în motociclistul care circula din sens opus.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Prima reacție a Monicăi Macovei după accident

Ulterior, după accident, Monica Macovei a postat un mesaj pe Facebook pentru a explica cum s-a întâmplat totul. A precizat că nu e vinovată pentru producerea accidentului.

„Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei, sâmbătă pe Facebook.

Citește și Monica Macovei, primele declarații despre accidentul rutier în care a fost implicată: „Motociclistul a intrat din plin in aripa stângă a mașinii. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă”

Citește și Monica Macovei, implicată într-un accident rutier în Mangalia. Un motociclist este grav rănit