NEXT STAR, EDIŢIE SPECIALĂ în JOIA MARE

Ediţia din data de 9 aprilie a emisiunii "Next Star" se anunţă a fi una emoţionantă, deoarece campionii României vor încerca să aducă zâmbetul pe faţa a cinci copii cu poveşti de viaţă încredibile.

RomaniaTV.net
08 apr. 2015, 11:16
NEXT STAR, EDIŢIE SPECIALĂ în JOIA MARE

NEXT STAR: Isabela Pamparău, Omar Arnaout, Vanessa Marzavan, Adrian Ivan și Teodora Sava alături de Helmuth Duckadam, Alex Velea, Sandra Izbașa, Alexandru Arșinel, Anca Țurcașiu vor susține cazurile a cinci copii ce au trecut prin momente critice pentru a supravieţui.

Cei de la A1.ro ne prezintă în exclusivitate primele două poveşti de viaţă a unor copii „abandonaţi de viaţă „, urmând ca celelalte trei cazuri să le descoperiţi în ediţia emisiunii din Joia Mare.

NEXT STAR. Dan Negru spune că emisiunea ar putea fi VÂNDUTĂ celei mai mari companii internaţionale TV

Astfel, Vanessa Marzavan, una dintre câștigătoarele „Next Star ” va încerca să o ajute pe Ana Miruna, o fetiță de 7 ani și patru luni, din satul Cozieni, județul Buzău, care s-a născut fără vedere. După ce copila a fost diagnosticată cu dezlipire de retină, mama ei a umblat din casă în casă și din biserică în biserică și a strâns 10.000 de euro, sumă de care a avut nevoie pentru ca fetița să facă prima operație, în Belgia. Acum, Ana Miruna are nevoie de o a doua operație care costă, și aceasta, aproape 10.000 de euro, bani pe care părinții ei nu au posibilitatea să-i strângă.

Al doilea caz umanitar o are în prim plan pe Teodora Sava, concurentă în primul sezon al emisiunii, care se va strădui să-l ajute pen Luca, un băiețel de 8 ani, care trăiește în condiții foarte grele și care, de la vârsta de 4 ani, are grijă de tatăl lui, bolnav de epilepsie. Mama lui s-a sinucis, din cauza greutăților, copilul fiind cel care duce acum, pe umerii lui, grija casei și a tatălui. Însă problemele de care se lovește zilnic, nu-l împiedică pe Luca să mergă zilnic la școală. Chiar dacă pentru asta trebuie să facă naveta cu trenul.

Citeşte şi  NEXT STAR: Alisa Iancu i-a cucerit pe toţi în cea de-a patra ediţie a emisiunii