În urmă cu două săptămâni, Corneliu Vadim Tudor a răspuns la întrebarea: „Ce e dincolo de moarte?”

Vestea decesului lui Vadim Tudor l-a întristat profund pe Vadim Tudor. Cu doar o zi înainte, cei doi au vorbit la telefon şi, în general, erau în relaţii foarte bune. Ba mai mult, în urmă cu două săptămâni, Vadim a fost invitatul lui Negru la emisiunea "Te pui cu blondele" acolo unde a răspuns la întrebarea ingrată: "Ce e dincolo de moarte?".

16 sept. 2015, 10:43
În urmă cu două săptămâni, Corneliu Vadim Tudor a răspuns la întrebarea: „Ce e dincolo de moarte?”

Dan Negru a postat marţi un video în care Vadim era chestionat cu privire la existența vieții după moarte, scrie libertatea.ro. Într-o coincidență morbidă, episodul a avut loc în urmă cu doar două săptămâni.

Citeşte şi Misterul din spatele unui gest halucinant. De ce i-a sărutat Sergiu Nicolaescu MÂNA lui CV Tudor FOTO

„Nu am fost niciodata curios să-l intreb pe Vadim Tudor de ce a intrat in lumea tabloidelor si in politica…Era un bun vânzător de cultura generala,asta ma interesa pe mine! Toți ceilalti care vand cultura la televizor sunt pretiosi,gangavi si lipsiti de carisma! Atat vreme cat vor exista discursuri anti-romanesti va fi nevoie si de o replica nationalistă! Vadim o dadea! În vara asta am stat la taclale de cateva ori și mi-a spus ca moda nationalista nu o să treacă niciodată, ca va fi mereu cool să-ți aperi valorile, chiar cu discursuri explozive. Cu doua săptămâni în urmă, pe 2 sept, l-am întrebat ce e dincolo de moarte”, a notat Negru pe Facebook.

Citeşte şi Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a vorbit despre AVEREA LĂSATĂ DE TRIBUN: „Nu există un testament, dar noi ştim”

Vadim a răspuns la vremea respectivă: „Ar fi o prostie să se încumete cineva să spună ce se întâmplă după moarte, dar s-au întors oameni din moarte”.