ÎPS Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, îndemn la vaccinare: „Haideți să biruim cu Dumnezeu, cu sfatul medicului și cu mai multă grijă la noi înșine”

ÎPS Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, i-a îndemnat pe credincioși să dea ascultare medicilor și să respecte întocmai recomandările acestora în ceea ce privește protecția în fața coronavirusului.

21 oct. 2021, 16:36
ÎPS Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, îndemn la vaccinare: „Haideți să biruim cu Dumnezeu, cu sfatul medicului și cu mai multă grijă la noi înșine”
ÎPS Casian Crăciun. Sursa FOTO: galati365.ro

ÎPS Casian Crăciun li s-a adresat credincioșilor printr-o postare pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Dunării de Jos și le-a cerut să se roage și să asculte sfatul medicilor.

Haideți să ne întărim, să începem terapia înmulțind rugăciunea! Chemați-i pe toți la rugăciune! Se va lumina mintea, ne vom calma și vom privi doar înainte, nu înapoi. Să ne uităm mai curând la metodele de terapie sufletească și trupească. Haideți să unim din nou rugăciunea cu filantropia! Procurați tot ce spun medicii pentru a apăra orice persoană de acest virus nemilos. Avem experiența de anul trecut. Haideți să biruim cu Dumnezeu, cu sfatul medicului și cu mai multă grijă la noi înșine”, a transmis ÎPS Casian.

Citeste si Încă un deces în BOR. Preasfințitul Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei a murit după ce s-a infectat cu COVID. Era internat de mai multă vreme în spital

„Medicii se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte”

Arhiepiscopul Dunării de Jos nu este la primul mesaj pro-vaccinare. La începutul anului, arhiepiscopul le s-a adresat credincioșilor spunându-le să renunțe la „interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului”.

Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. Şi de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”, a spus, în ianuarie, ÎPS Casian Crăciun.

Citeste si Iată care este cel mai bun moment al zilei pentru a te vaccina antiCOVID. Un studiu spulberă mitul!


loading...
Partenerii noștri