Încă 6 români vor merge să joace poker în Las Vegas pentru 888.888 USD

Show-ul TV intitulat Road to Vegas, parte din campania organizată de 888poker și PokerFest România, s-a bucurat de un succes atât de mare la primele 6 ediții săptămânale încât au fost programate încă șase sesiuni pe același principiu deja cunoscut și apreciat: turneu online cu tichet de 10 USD, 6 jucători calificați la o finală TV de poker (unde joacă alături de o vedetă), un câștigător care primește o excursie de vis în Las Vegas, cu participare asigurată la WSOP 2020 Crazy Eights, care se va desfășura în perioada 26-27 iunie 2020.  

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 13:29

Organizatorii au programat noile show-uri de poker transmise la B1 TV pe datele de 23 și 30 ianuarie, 6, 13, 20 și 27 februarie. Printre vedetele care vor participa alături de primii clasați din turneele online se remarcă Mihai Morar, cunoscut prezentator TV și de radio, host apreciat pentru emisiuni TV și show-uri de divertisment, concerte, festivaluri, un entertainer care va fi acum provocat să joace poker cu o miză aparte, accesul la un turneu la cel mai înalt nivel internațional 

Cei de la 888poker și PokerFest România promovează egalitatea de gen și iată că cele mai multe vedete invitate în show-urile programate la B1 TV sunt femei de succes în spațiul public și care vor experimenta jocul de poker într-un cadru deosebit, televizat. Este vorba despre Oana Radu, Anda Adam, Amma, Roxana Nemeș, Silvia Popescu și Otniela, așteptându-se show-uri cel puțin la fel de spectaculoase ca cele de până acum. Și nivelul este deja ridicat de participanți din showbiz precum Andrei Sebastian Filcea (cunoscut publicului drept Flick, domnul Rimă), Codin Maticiuc, vedetă mondenă, Cristina Lupu, vloggeriță, Loredana Ciobotaru, cântăreață. Merită amintit că cel cunoscut pentru creativitatea sa în rime amuzante a reușit chiar să câștige în emisiune, având o prezență impresionantă pentru un jucător amator de poker. 

„Ne bucură interesul românilor față de un astfel de show de poker și suntem singuri că dincolo de cei deja pasionați de acest joc, am atras atenția și altora, dornici de divertisment de calitate. Unii abia acum descoperă farmecul acestui joc, adrenalina partidelor din turnee, în timp ce alții capătă noi experiențe în drumul lor care nu se știe niciodată până unde poate ajunge – iată, cu puțin ajutor din partea noastră, prin prisma acestei campanii, chiar și până la un celebru turneu de poker din Las Vegas”, spune Sorin Constantinesc, CEO PokerFest. 

În ansamblu, totul ține de divertisment, de plăcerea jocului social, însă premiile puse la bătaie nu sunt deloc simbolice. Cei care se înscriu pe 888poker la turneele online au parte, pentru doar 10 USD, de acces la jocuri antrenante și de un premiu garantat de 5000 USD ce este impărțit de primii 6 clasați. Aceștia merg apoi în show-ul TV, o experiență în sine! De aici, un român în mod garantat are parte de excursia în Las Vegas cu tichet asigurat în competiția pentru o brățară WSOP și un premiu fabulos de 888.888 USD. Campania mai sus prezentată va ajunge astfel să trimită în Orașul Luminilor nu mai puțin de 13 români: 12 din finalele de la B1 TV, cărora li se va adăuga campionul ediției 888LIVE Bucharest din martie 2019, de la Intercontinental.

 

 

 

.