Încă o acuzaţie de hărţuire sexuală pe numele candidatului republican Herman Cain

O femeie l-a acuzat luni pe Herman Cain, candidat la învestitura republicană pentru prezidenţialele din Statele Unite, că a făcut gesturi deplasate din punct de vedere sexual, în cadrul unei conferinţe de presă la New York.

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 08:27
Încă o acuzaţie de hărţuire sexuală pe numele candidatului republican Herman Cain

Sharon Bialek, mama unui copil de 13 ani, l-a acuzat pe Cain, deja reclamat pentru ofense cu caracter sexual de alte două femei, că a vrut să obţină favoruri sexuale în cursul unei întâlniri în iulie 1997 la Washington, în timp ce ea îl contactase pentru a o ajuta să-şi găsească de lucru.

Ea a explicat că în cursul acelei întâlniri, după o cină, Cain a „strecurat mâna sub fusta” ei şi i-a prins capul pentru a-l apropia de sexul său, în momentul în care se aflau singuri într-o maşină.”I-am cerut să se oprească şi s-a oprit”, a precizat femeia. Ea a adăugat că vorbeşte în numele „tuturor femeilor care sunt hărţuite sexual”.

„Toate acuzaţiile de hărţuire împotriva lui Cain sunt complet false. Cain nu a hărţuit niciodată pe nimeni”, a afirmat echipa de campanie a candidatului republican, într-un comunicat, la câteva minute după conferinţa de presă a lui Bialek, care era însoţită de o celebră avocată feministă, Gloria Allred.