Încă o crimă la metrou: Un sucevean a murit pe loc, fratele lui geamăn este la spital, în stare gravă

Doi fraţi gemeni din comună suceveană Ipoteşti au fost implicaţi într-o altercaţie într-o staţie de metrou. Unul dintre ei a fost omorât, iar celălalt a ajuns în stare gravă la spital.

14 dec. 2017, 14:34
Încă o crimă la metrou: Un sucevean a murit pe loc, fratele lui geamăn este la spital, în stare gravă

Un român în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața în Bruxelles, după o bătaie la o stație de metrou. Alte două persoane au fost grav rănite și se află acum în spital, relatează Le Soir.

Duminică seară, 10 decembrie 2017, doi români au fost implicaţi într-o altercaţie violentă produsă în staţia de metrou Bockstael din capitală Belgiei, Bruxelles.

„O altercaţie violentă a avut loc noaptea trecută (n.r. – 10 decembrie a.c.), la ora 22.30, la staţia de metrou Bockstael din Bruxelles, în care au fost implicaţi 12 oameni, care s-au atacat reciproc cu cuţitele. Trei persoane au ajuns la spital, una dintre ele pierzându-şi viaţa. Acesta este un tânăr de 29 de ani, de naţionalitate română”, au spus jurnaliştii de la www.rtl.be.

Patru suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru omor şi tentativă de omor. Aceștia urmau să fie prezentați în față camerei de consiliu.