Încă o înfrângere pentru U Mobitelco Cluj, în FIBA Eurochallenge

Campioana la baschet masculin "U" Mobitelco BT Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 82-75 (37-30), de ruşii de la Enisey Krasnoyarsk, în ultima partidă din grupa E a FIBA Eurochallenge.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 06:32
Încă o înfrângere pentru U Mobitelco Cluj, în FIBA Eurochallenge

Cele mai multe puncte pentru clujeni au fost reuşite de Dykes (28) şi Paul (19), în timp ce de la Enisey Krasnoyarsk s-a remarcat Kykanovici, cu 16 puncte.

Clujenii au încheiat campania din Eurochallenge cu un bilanţ de cinci înfrângeri şi o victorie, aceasta fiind obţinută chiar pe terenul ruşilor, în tur. Rezultatele complete ale formaţiei ardelene au fost: 81-85 şi 74-83 cu Elan Chalon (Franţa), 63-87 şi 72-74 cu Antwerp Giants (Belgia) şi 81-73 cu Enisey Krasnoyarsk.

Cele şase meciuri au adus campioanei României 7 puncte, cu care au încheiat pe locul 4. Anterp Giants şi Elan Chalon s-au calificat în optimile competiţiei.

În altă ordine de idei, participarea clujenilor în Eurochallenge le-a adus un plus de experienţă pentru confruntările viitoare din Divizia A, dar şi accidentări serioase. Fundaşul Tyler Morris a suferit o ruptură de ligamente şi se află deja în SUA, unde va fi operat, Paul Chetreanu are o afecţiune la inghinali, care îl ţine departe de teren de câteva săptămâni, iar ultimul pe liste „neagră” este căpitanul Mihai Silvăşan, care va fi operat la Cluj, de hernie de disc.

În lot se doreşte cooptarea americanului Jerome Anthony LaGrange, ca şi conducător de joc, el sosind marţi la Cluj.