Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea. TelDrum, compania legată de numele lui pierde o fermă agricolă şi mai multe proprietăţi!

TelDrum, compania care a fost strâns legată de numele lui Liviu Dragnea pare a se evapora. Firma începe să piardă din proprietăţi.

20 feb. 2021, 22:04
Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea. TelDrum, compania legată de numele lui pierde o fermă agricolă şi mai multe proprietăţi!

Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea.  Un site de executări silite listează la licitație ferma Lița, centrul activităților agricole ale companiei, potrivit publicației Investigatoria. Prețul de pornire al vânzării importantei proprietăți este de 330.075 euro.

Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea. TelDrum, compania legată de numele lui pierde o fermă agricolă şi mai multe proprietăţi!

TelDrum va pierde, prin executare silită, și alte proprietăți importante, în afara fermei Lița. Este vorba despre un sediu din municipiul Turnu Măgurele, evaluat la 143.325 euro, un teren intravilan și construcții Lunca, formată din teren intravilan în suprafață de 29.384 mp și 8 clădiri, la prețul de 105.975 EURO fără TVA, precum și un teren intravilan și construcții în comuna Slobozia Mândra, în suprafață de 14.043 mp și 12 clădiri, la prețul de 30. 825 euro.

Moara Saelele este și ea pe lista proprietăților executate silit, la fel ca și Brutăria Saelele. Compania mai pierde terenuri forestiere situate în localitatea Plopii Slăvitești.

În vara anului trecut, la doi ani și jumătate de la punerea sub acuzare, procurorii anticorupție fac un pas către trimiterea în judecată a dosarului Tel Drum. Liviu Dragnea și ceilalți acuzați din dosar au fost citați astăzi la DNA. Fostul lider al PSD a fost adus de la Penitenciarul Rahova, pentru a fi pus sub acuzare, și a fost ținut în dubă timp de 45 de minute, pentru că mașina a ajuns mai devreme. A fost dus în sediul DNA cu puțin timp înainte de ora 10.00, oră la care era citat.

„Sunt citat la DNA, în dosarul cu Tel Drum. Brusc, după 3 ani, e pus din nou pe tapet, cu puțin înainte de campanie. Ce vorbeam de la început. Încep iar discuțiile și dezbaterile despre acest dosar. Dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, nu prea știu. Era vorba de două drumuri făcute cu bani europeni. Am înțeles că a rămas doar un drum în dosar. Drumurile există. În mandatul meu s-au făcut două drumuri importante pentru acel județ.

Acolo se știa. În 2000, când am venit președdinte al CJ, nu era niciun drum în firea lui. Toată lumea când trecea cu mașina mă înjura, pentru că erau pline de gropi. Lucrurile s-au schimbat. Sunt două drumuri pe care se circulă și banii europeni au fost folosiți pentru ele.

Pe citație scrie că mă cheamă să-mi aducă la cunoștință calitatea de inculpat”, spune la acel moment Dragnea, într-un interviu acordat din penitenciar.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu l-a vizitat pe Dragnea în închisoare: „Vor să-l extermine”
 


loading...