Încă o moarte șocantă. Gabriel, în vârstă de 20 de ani, a leșinat în timp ce înota. Apropiații sunt în șoc: „Mi-am pierdut o parte din suflet”

Gabriel Netto, un celebru influencer din Brazilia, s-a înecat la o petrecere cu prietenii și familia. Tânărul ar fi leșinat în timp ce înota și, din păcate, nimeni nu a reușit să-l salveze.

07 feb. 2023, 12:35
Încă o moarte șocantă. Gabriel, în vârstă de 20 de ani, a leșinat în timp ce înota. Apropiații sunt în șoc: „Mi-am pierdut o parte din suflet”

Celebrul influencer din Brazilia, Gabriel Netto, se afla la o petrecere în Juiz de Fora, Brazilia, cu prietenii și familia sa, unde a fost găsit inconștient după 40 de minute, după ce a mers să înoate. În tot acest timp prietenii și familia l-au căutat cu disperare.

Citește și El e Alex, adolescentul de 14 ani mort în fața părinților, după ce un copac a căzut peste mașina lor. Care era cel mai mare vis al lui

Paramedicii au ajuns la fața locului, dar din păcate încercările de salvare au fost în zadar. Tânărul a fost declarat decedat la fața locului. Momentan nu se știe exact de ce a leșinat Gabriel în timp ce înota, conform The Sun.

Moartea spontană a celebrului influencer, Gabriel Netto, a lăsat familia cu o durere inexplicabilă în suflet

La numai 20 de ani, tânărul Gabriel Netto își lasă familia în spate plină de durere. Sora sa, Aline, l-a descris drept „prietenul și sfătuitorul ei”. „Cu tine nu a existat niciodată un moment rău. Nu voi uita niciodată ultimul zâmbet pe care mi l-ai dat înainte să se întâmple totul și nu voi uita niciodată acei 20 de ani în care am trăit cu tine. Odihnește-te în pace, frate, și păzește-mă dacă poți. Voi fi aici, plângând și rugându-mă pentru tine, onorând relația noastră, precum și numele tău și moștenirea infinită de iubire și prietenie. Te iubesc pentru totdeauna”, a adăugat, într-un omagiul dureros, sora lui Gabriel, Aline.

Citește și Un influencer de pe TikTok a murit la doar 33 de ani! Bărbatul era cunoscut pentru că mânca o mulțime de preparate fast-food

„Astăzi, nu mi-am pierdut doar un frate, mi-am pierdut o parte din suflet. O mare parte din mine a plecat cu tine, am fost cu tine până în ultimul minut al vieții tale. Tu ai fost și vei fi mereu Gabriel nostru. Aceasta este cea mai mare durere pe care am trăit-o vreodată în viața mea. Să-mi pierd fratele înseamnă să pierd o parte din viața mea, înseamnă să văd fericirea dispărând, bucuria de a exista”, a adăugat Aline pentru sursa citată.

Gabriel Netto, celebrul influencer, avea 1,7 milioane de urmăritori pe Tik Tok, unde era recunoscut pentru farsele pe care i le făcea mamei sale.