Un influencer de pe TikTok a murit la doar 33 de ani! Bărbatul era cunoscut pentru că mânca o mulțime de preparate fast-food

Vedeta TikTok Waffler69, un gurmand desăvârșit ale cărui videoclipuri au distrat milioane de oameni pe rețelele de socializare, a murit la vârsta de 33 de ani, a anunțat TMZ.

13 ian. 2023, 12:22
Un influencer de pe TikTok a murit la doar 33 de ani! Bărbatul era cunoscut pentru că mânca o mulțime de preparate fast-food

Un bărbat celebru pe platforma TikTok, a murit la doar 33 de ani.

Influencerul, pe numele său real Taylor Brice LeJeune, a murit miercuri, cel mai probabil în urma unui atac de cord, dezvăluirile fiind făcute chiar de fratele său Clayton, pe pagina sa de TikTok.

„A murit în jurul orei 22:00, pe 11 ianuarie 2023, în urma unui presupus atac de cord. A fost dus de urgență la spital și vreau să spun că o oră, o oră și jumătate mai târziu, a decedat”, a dezvăluit fratele său.

Citiți și: Imagini virale pe TikTok cu un italian șocat de prețurile din România: „Scutecele pentru copii, 117 Lei! Nu merge așa, băieți!” VIDEO

De asemenea, Clayton a declarat pentru site-ul de știri TMZ, că fratele său și-a sunat mama în momentul în care statea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Tânărul era cunocut pe platforma de socializare deoarece se filma în timp ce consuma cantități uriașe de mâncare fast-food, dar și tot felul de alimente bizare. Intitulat ”Waffler 69”, bărbatul  a reușit să adune peste 1 milion de urmăritori.

El a adunat 1,7 milioane de urmăritori pe TikTok, cu un număr impresionant de 32,8 milioane de like-uri pe celebra platformă de socializare.

Ultima filmare a lui ”Waffler 69” postată pe TikTok, înainte de a muri

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Waffler69 (@wafffler69)

Celebrul influencer locuia în Louisiana, iar fanii săi au fost șocați de moartea sa fulgerătoare. Deși a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță de la locuința sa, TikToker-ul a murit la scurt timp, deși medicii au făcut tot posibilul să îi salveze viața.

”Odihnește-te în pace, frate / ”Sunt devastat. A fost un tip foarte bun. Odihneste-te în pace, frate!”/ ”Mă bucur că ne-ai împărtășit din energia ta pozitivă. Ne va fi tuturor dor de tine”, acesta fiind doar una dintre reacțiile fanilor săi.

Citiți și: VIDEO: Un TikToker celebru a plătit 50 de euro preotului care a venit cu Nașterea Domnului: „Bam, ia de aici, popă!”