Încă o tragedie în România! Doi copii au căzut în râul Bistrița. Unul dintre ei a murit înecat

O nouă tragedie în care e implicat un copil se petrece în România. Din nefericire un băiat de 13 ani a murit înecat în râul Bistrița.

14 aug. 2022, 09:37
Încă o tragedie în România! Doi copii au căzut în râul Bistrița. Unul dintre ei a murit înecat

Doi copii au căzut, sâmbătă seara, în râul Bistriţa din municipiul Bacău. Unul dintre ei a fost găsit în stop cardio-respirator şi a murit.

Salvatorii au fost alertați imediat. Unul dintre cei doi copii a fost găsit conștient de forţele de intervenţie, iar cel de-al doilea în stop cardio-respirator.

Băiatul de 13 ani a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare.

ISU Bacău a fost alertat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, despre faptul că doi copii este posibil să fi căzut în râul Bistriţa, în municipiul Bacău, în zona Insulei de Agrement. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi medici, potrivit ziaruldebacau.

„Primul minor (sex masculin 12 ani) a fost găsit de către echipajele de intervenţie, conştient, fiind preluat de ambulanţa SAJ”, a transmis ISU Bacău.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru a afla circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Un alt tânăr a murit înecat la Costineşti. Aurel avea 21 de ani şi era din Vaslui

Un tânăr de 21 de ani, Aurel Pintea, a murit înecat la Costineşti zilele trecute. Trupul lui a fost observat între stabilopozi de un turist. Asta după ce timp de două zile el și prietenul său au fost căutați cu bărcile, dar și cu elicopterul.

Zona în care a fost găsit a fost luată cu asalt de turiștii curioși. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a-i îndepărta. Tânărul găsit astăzi mort lucra la unul dintre barurile de pe plajă în Costineşti. Intrase în mare alături de prietenul lui, marţi seara după ce au terminat programul de lucru deşi salvamarii arboraseră steagul roşu, ceea ce înseamnă scăldatul interzis.

Marea a luat șase vieți numai săptămâna aceasta. Majoritatea victimelor au fost turiști care au ignorat steagul roșu, însă printre cei înghițiti de valuri se află și un salvamar care și-a dat ultima suflare la datorie. Cu toate acestea, sunt în continuare turiști inconștienți care nu realizează pericolul.

Citește și Toți oamenii de pe plaja din Costinești s-au strâns să vadă cum e scos cadavrului tânărului înecat în mare. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină pentru a-i îndepărta

Citește și Mihai este suceveanul care s-a înecat luni în Saturn. Avea doar 23 de ani şi terminase Teologia