Mihai este suceveanul care s-a înecat luni în Saturn. Avea doar 23 de ani şi terminase Teologia

În doar 24 de ore doi tineri din județul Suceava și-au pierdut viețile după ce s-au înecat în valurile mari din Marea Neagră. Mihai Florin Maxemiuc avea doar 23 de ani şi era absolvent al Seminarului Teologic „Mitropolit Dosoftei”, din Suceava.

09 aug. 2022, 14:48
Mihai este suceveanul care s-a înecat luni în Saturn. Avea doar 23 de ani şi terminase Teologia

Mihai Florin Maxemiuc ajunsese luni la mare în staţiunea Saturn, împreună cu un băiat şi două fete. Pentru că ajunseseră devreme pe litoral, s-a gândit să meargă pe plajă să facă o baie în mare înainte de a se caza. Valurile era foarte mari şi pe plajă era arborat steagul roşu. Dar Mihai Florin Maxemiuc a ignorat avertismentul şi a intrat în apă. Tânărul de 23 de ani a fost luat de ape și a murit înecat.

Citeşte şi: Trei bărbaţi înecaţi în Marea Neagră. Între ei este şi un salvamar care intrase să salveze un turist

Pentru că nu mai ieşea din apă, prietenii lui ai alertat salvamarii. După 10 minute de căutări, trupul lui Mihai Florin Maximiuc a fost adus la mal. Era inconștient, iar medicii de la SMURD sosiți la fața locului l-au resuscitat aproape o oră și jumătate în speranța că-şi va reveni. Din păcate, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi medicii au declarat decesul.

Citeşte şi: El este tânărul care a murit înecat marţi în staţiunea Costineşti. În aprilie îşi ceruse iubita în căsătorie şi urmau să facă nuntă

Mihai Florin Maxemiuc avea 23 de ani şi era absolvent al Seminarului Teologic „Mitropolit Dosoftei”, din Suceava. Era cel mai mic dintre cei patru frați care alcătuiau Grupul Psaltic Macarie Ieromonahul.

Familia lui Mihai este în stare de şoc.

„Astăzi fratele nostru drag, Mihai-Florin, a plecat la Dumnezeu să cânte în ceruri cu îngerii. A lăsat o tristețe și un gol imens în sufletele noastre, dar nădăjduim că este la odihnă.

Vă rugăm pe toți care l-ați cunoscut, sau care ați ascultat cântările noastre să-l pomeniți în rugăciune!
Dumnezeu să te ierte, frățiorul nostru și să te odihnească cu drepții!”, a scris fratele lui Mihai pe Facebook.

Familia şi rudele lui Mihai se pregătesc de învărmântare.

„Dragii mei cumatrii dragi, nu pot să-mi adun gândurile de când am aflat despre aceasta mare durere din viața voastră. Inca o data ,viața ne arată prin aceste pierderi că nimic nu contează și că putem pleca cat ai clipi fara a lua nimic și să lăsăm suflete sfâșiate de durere in urma, care trebuie sa se obișnuiască sa supraviețuiesca cu un gol imens fizic și psihic.  Si era atât de tânăr, parca îl vedeam pe fiul meu când îl priveam și avea atâtea vise și atât de multe de făcut 🖤. Și era omul lui Dumnezeu, îl slujea și cânta în cinstea lui și totuși pila pe care o avea la el sus ne-a demonstrat unde este nevoie de el mai mult

Sunt alaturi de voi Gabriel Maxemiuc , Maxemiuc Petronela Diana cu gândul și nici nu vreau să mă gândesc la sufletul acelei mame care îl așteaptă acasă. Cea mai odioasă durere pe pământ este când O MAMA ISI INMORMANTEAZA FIUL.
Dumnezeu să-l ierte și să fie de mare folos în împărăția cerului că tare repede a plecat 🖤”, a scris o rudă a băiatului.