Încă o veste teribilă pentru fanii Șatra Benz. După moartea lui Nosfe, vine încă un deces cumplit

Au trecut câteva zile de la vestea care a îndoliat lumea artistică românească. Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani din cauza unui infarct.

21 oct. 2022, 12:49
Încă o veste teribilă pentru fanii Șatra Benz. După moartea lui Nosfe, vine încă un deces cumplit

Nosfe era membru și fondator Șatra Benz, o trupă care avea sute de mii de fani. Colegii de formație, familia și toți cei care l-au cunoscut au fost devastați să afle că artistul va rămâne doar o amintire.

Nosfe a murit la scurt timp după un concert, în mod complet neașteptat. Nu era o persoană cu probleme de sănătate și nu se știe exact care sunt cauzele care au dus la stopul cardiac.

Artistul a fost înmormântat în urmă cu trei zile la cimitirul din Baloteşti. Prietenii, colegii de scenă, dar și fanii au mers să-l conducă pe ultimul drum.

Citește și Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe. În timpul concertului ar fi cerut o pauză: „S-a dat jos de pe scenă că îi este rău”

Abia acum, la aproape o săptămână de la moartea lui Nosfe, Killa Fonic, fost membru al trupei Șatra Benz, cu un succes fantastic la publicul tânăr, a avut o primă reacție legată de trecerea în neființă a fostului său coleg. Fanii l-au criticat pentru că nu a făcut nicio declarație publică pe acest subiect până acum, iar Killa Fonic le-a explicat că a dorit să-l plângă în liniște pe fostul său bun prieten.

Killa Fonic, despre decesul lui Nosfe: „Fiecare are dreptul de a jeli în felul său”

Killa Fonic a declarat, printr-o serie de stories pe Instagram, că a vrut să-l „jelească” pe Nosfe în felul său, nu pe internet. Acesta a mai spus că, chiar dacă nu au mai vorbit ani de zile, a fost o pierdere extrem de dureroasă pentru el. Mai ales că nu e singurul moment greu prin care trece anul acesta. Killa a spus că și-a luat rămas bun de la tatăl său tot în 2022.

„Mesaj pentru ”fani”. Fiecare are dreptul de a jeli în felul său. Ce simt și prin ce trec e strict între mine și fratele meu și nu este pentru rețelele de socializare. Anul ăsta mi-am pierdut și tatăl și nu am cerut atenție pe Instagram.”, a fost mesajul scris de Killa Fonic, pe InstaStory, la patru zile de la moartea lui Nosfe.

Declarațiile artistului au venit la scurt timp după ce iubita lui a explicat că Killa trece prin momente foarte dificile. Pe lângă faptul că are probleme de sănătate, a rămas și fără tată, iar acum a aflat și de Nosfe. Nu a dat foarte multe detalii, însă.

Citește și Cântărețul Nosfe a fost înmormântat. Rudele, fanii și artiștii cu care a colaborat au venit să își adio de la el