Încă o victimă a „medicului” specializat în implant cu ciment. Vezi cum arată FOTO

Doctorul "specializat" în implanturi cu ciment loveşte din nou. O presupusă victimă a acestuia povesteşte drama prin care a trecut după ce şi-a lăsat faţa pe mâinile faslului chirurg.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 20:40

După femeia cu fund (de) „beton”, a apărut o altă presupusă victimă a falsului medic estetician din Miami care obişnuia să folosească cimentul ca material de bază în operaţiile sale.

Rajee Narinesingh a apelat la Oneal Ron Morris pentru a obţine o figură mai feminină. Transsexualul de 48 de ani auzise de „minunile” lui Morris în comunitatea din care amândoi fac parte şi a explicat că a apelat la el pentru că nu avea suficienţi bani pentru a plăti un chirurg plastician cu licenţă. Numai că dictonul „atât dai, atât face” s-a verificat din nou, iar Rajee Narinesingh s-a ales cu o faţă complet deformată. Cauza: pentru a-i face pacientei o figură mai feminină, Morris i-a injectat acesteia un amestec de ciment şi material pentru etanşarea cauciucurilor. Efectele secundare au fost devastatoare pentru faţa sa. Obrajii i s-au umplut de cocoloaşe, bărbia i s-a deformat, iar buza superioară s-a umflat foarte tare.

 

Disperată, victima lui Morris a făcut în cele din urmă eforturi financiare considerabile pentru a apela la chirurgia estetică normală şi a reuşit cât de cât să repare răul făcut iniţial. „Ca transsexual, îţi doreşti atât de mult să îţi potriveşti interiorul cu exteriorul, încât eşti dispus să-ţi asumi orice riscuri. Iar când ai ocazia să arăţi aşa cum vrei fără să cheltui prea mulţi bani, o faci. Până la urmă am sfârşit tot prin a apela la chirurgie, pentru a putea arăta măcar ca acum (foto jos)”, a povestit Narinesingh.

 

Oneal Ron Morris (foto jos) a fost arestat în ultimele săptămâni, dar tocmai ce a fost eliberat pe cauţiune, după ce a plătit 15.000 de dolari.