Încă o victimă în urma accidentului provocat de Huidu: Bărbatul aflat în comă a murit

Bărbatul aflat în comă la Spitalul Judeţean Braşov  în urma accidentul de pe DN1 a murit. În urma accidentului în care a fost implicat Şerban Huidu au murit trei persoane.

RomaniaTV.net
17 oct. 2011, 06:01
Încă o victimă în urma accidentului provocat de Huidu: Bărbatul aflat în comă a murit

Victima avea 57 de ani şi era internată la Spitalul Judeţean Braşov. Este a treia persoană care moare în urma acestui accident.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, la Timişul de Sus, un accident. În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei – un bărbat de 65 de ani – şi o femeie de 54 de ani aflată în dreapta şoferului. De asemenea, un bărbat de 57 de ani, din acelaşi autoturism, a fost rănit grav, fiind în comă indusă la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale.  Acesta a murit luni dimineaţă.

În momentul accidentului, Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora. Atât copiii, cât şi cele două femei au fost transportaţi cu ambulanţele la spital.

În urma accidentului pe care l-a provocat, duminică, la intrarea în localitatea Timişul de Sus, Şerban Huidu a fost dus la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost supus unui examen la computerul tomograf, în urma unui traumatism cranian minor.

Tot la spital, lui Huidu i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Testul făcut imediat după producerea accidentului rutier a arătat că realizatorul de televiziune Şerban Huidu avea alcoolemie zero.

Poliţia rutieră face investigaţii pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă de către Şerban Huidu, urmând să propună Parchetului măsurile care se impun într-un astfel de caz.

Dosarul penal în care Huidu este cercetat pentru ucidere din culpă va fi instrumentat de Parchetul Judecătoriei Braşov.