Încă un angajat al CJ Ilfov infectat cu COVID-19 în ziua în care instituţia şi-a reluat activitatea

Încă un angajat al Consiliului Judeţean Ilfov a fost depistat pozitiv cu COVID-19, a anunţat instituţia printr-un comunicat de presă. CJI precizează faptul că toţi colegii persoanelor infectate cu COVID-19, deşi au teste negative, nu au venit la serviciu nici luni şi au fost retestaţi.

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 07:57
Încă un angajat al CJ Ilfov infectat cu COVID-19 în ziua în care instituţia şi-a reluat activitatea

Activitatea CJ Ilfov s-a reluat de astăzi. Au fost efectuate 163 de teste și, din păcate, s-a mai pozitivat încă unul, în afară de cel de săptămâna trecută. Colegii persoanelor infectate cu COVID, deși au teste negative, nu au venit la serviciu nici azi și au fost retestați, a anunţat conducerea CJ Ilfov.

Citeşte şi: Cum îţi dai seama că ai coronavirus. Care sunt primele simptome şi ce spune medicul să faci

„Încă de la începutul pandemiei de coranavirus conducerea CJ Ilfov a luat măsuri eficiente de precauție. Programul de muncă a fost modificat, pe ture, fiecare angajat primește trei măști pe zi, respectarea distanțării sociale este obligatorie, au fost înființate noi săli de lucru, toate suprafețele sunt dezinfectate de două ori pe zi și vinerea are loc dezinfecția totală”, se mai arată în comunicatul de presă al CJ Ilfov. 

Citeşte şi: Consiliul Judeţean Ilfov, închis din cauza coronavirusului. Un angajat a fost confirmat cu COVID-19