Situaţie alarmantă în Penitenciarul Rahova. Încă un angajat a fost confirmat cu coronavirus

Încă un angajat al Penitenciarului Rahova a fost confirmat cu coronavirus, fiind al doilea caz pozitiv din instituţie, a anunţat vineri Administrația Națională a Penitenciarelor.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 06:11
Situaţie alarmantă în Penitenciarul Rahova. Încă un angajat a fost confirmat cu coronavirus

Este al doilea caz de coronavirus din Penitenciarul Bucureşti-Rahova anunţat de ANP. Angajatul a exercitat atribuții de serviciu în sectorul administrativ și este contact al cazului confirmat joi.

Citeşte şi: Liviu Dragnea a primit interdicţie definitivă la muncă în Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD ameninţă cu greva foamei

„Acesta a exercitat atributii de serviciu in sectorul administrativ, cu purtarea, in permanenta, a echipamentului de protectie. Administratia locului de detinere aplica recomandarile Directiei de Sanatate Publica Bucuresti si masurile de interventie stabilite la nivel de sistem”, a adaugat ANP.

De asemenea, ANP a precizat faptul că administraţie penitenciarului continuă respectarea recomandărilor Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

„Administraţia locului de deţinere implementează în continuare recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti şi conduita internă de intervenţie” , au transmis reprezentanții ANP.